reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Bozienka - to faktycznie spory ten Twój Maluszek :-) czasem różnice zależą tez od sposobu pomiaru, bo minimalne przesunięcie kursora to kilka dni w wieku ciąży ;-)
Mogę Ci trochę tardyferonu przesłać ;-)

Carolajna - moja pierwsza ciąża była pod znakiem ciągłych infekcji układu moczowego, więc znam ten ból. Pilnuj się zaleceń, postaraj nie denerwować, najważniejsze że Maluszek ślicznie rośnie.

Ja tez się w końcu fotką pochwalę. Moje najmniejsze dziecko ma już 3.3 cm, podskakuje jak się mama śmieje i macha do "obiektywu"

Bozienko tym, usg genetycznym się tak nie przejmuj. Po I każdy 1mm na usg to ogromna różnica wieku maluszka na tym etapie, więc nie ufaj tak w 100% temu wiekowi ciąży z usg. Po II zobacz...w Uk i wielu innych krajach nikt nie robi usg wcześniej niż tego własnie z przeziernością karkową. Myślisz,że lekarze byliby tak bezmyślni i narażali kobiety na zbyt późne robienie tego ważnego usg? Tu się liczy wiek ciąży od OM (ewentualnie owulacji przy nieregularnych cyklach), a nie wielkość dziecka, bo tej nie da się wymierzyć tak na 200% ;-)

Zuzanko
super wieści! Gratuluje udanej wizyty i oczywiście oby tak dalej :tak:

A to fotka :-)

Załączniki

• 1436911330967.jpg
    1436911330967.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry