Lady87 ja to mam obsesję na pkt rzeczy robionych w Chinach, wiem, że teraz praktycznie wszystko jest tam produkowane za "miskę ryżu", a więc mierna jakość, ubranka są wszystkie sztucznie farbowane, więc jakbym miała nowe kupić i uprać parę razy żeby ta chemia się sprała to lepiej kupić używane już poprane ;p a że mam ciucheksa koło siebie, gdzie raz w tygodniu robią totalną przecenę i że można takie perełki kupić i to takich firm jak next, george, mothercare no za 2 zł za sztukę to nawet do sklepów nie wchodzę z nowymi ciuszkami, z resztą mały i tak pewnie dostanie coś od cioć i wujków nowego ;p
Vanilia mój tez mówi, że mały oczopląsu dostanie od tych pasków, ale ja mu wtedy każę wybrać coś pod jego gust, a że on go najzwyczajniej w świecie nie ma, to godzi się na moje propozycje ;p chociaż wiem, że jakbym chciała na przykład czarną to by mi w życiu nie pozwolił ;p także swoje zdanie ma, ale wydaje mi się, że ta z zielonymi paskami będzie łagodniejsza niż ta z niebieskimi i bardzo ładna

a poza tym w cenie pościeli jest i kołdra i poduszka i prześcieradło, więc myślę, że się opłaca