reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutówki na zakupach

Dziewczyny mam takie może głupie pytanko ale tak się zastanawiam bo ja też zakupiłam do szpitala te podkłady poporodowe na łóżko i kładzie się je pod prześcieradło czy na prześcieradło???

reklama
cyśka - szczerze to nie wiem, ale chyba na prześcieradło. Choć to będzie znowu się ściągać.

dagrab
- to razem szukamy łóżeczka. Moje się nie nadaje. Również jestem zła jak osa... aż ryczeć się chce !!!

A to moja wygrana aukcja - chyba się opłacało :) jak myślicie :p
Husteczki Huggies plus 56 pieluszek (2005789962) - Aukcje internetowe Allegro

a pisałam Wam dzisiaj na głównym wątku w Rossman jest promocja na chusteczki, za 4 paczki - tylko 13zł. Więc się opłaca :D

cyska- raczej na przescieradlo, zeby w szpitalu nei musieli co chwile zmieniac.Przynajmniej tak mi siosra mowila.Ona przed obchodem szybko go zamieniala na czysciutki.
Mama- zakup raczej sie oplacal, pewnie masz odbior osobisty.
ja narazie znalazlam dwa lozeczka z szuflada (pisalam na ogolnym watku), wiec tragedii nie ma myslalam ze za taki zestaw trzeba bedzie dac wiecej.

Ostatnia edycja:
ja materacyk mam swoj bo kupowalam, ale ten sie przyda na wyjazdy i do tesciowej jak wroce do pracy, bedzie do turystycznego lozeczka :-)

Ja chyba czegoś nie rozumiem z tymi podkladami.chcecie je kłaść na łóżko i po prostu na nich lezec gola pupa? A jak wstawać będziecie do obiadu albo lazienki i coś poleci?
Dla mnie to trochę archaicznie wygląda.u mnie w szpitalu dają pokłady absorgyn i nosi się siateczkowe majteczki.tak moim zdaniem jest bardziej higienicznie.i można się normalnie poruszać.

reklama
Munie kupiłam te podkłady na łóżko bo w szpitalu wymagają, ale nie mam zamiaru leżeć na tym gołym tyłkiem:-p okropne chyba by to było....będę podkładać gdyby w razie czego coś uciekło bokiem czy coś to żeby nie ma prześcieradło. Też mam te siatkowe majtki i podkłady bella i absorgyn. Tak to sobie wyobrażam

Do góry