reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutówki na zakupach

magdabb - właśnie ja też się zastanawiam czy kupywać na 52 czy na 54 i sama nie wiem.Kupiłam kilka ale na 67 a jeśli chodzi o te mniejsze to nie wiem.

reklama
Zapomniałam dopisać że w sobotę byliśmy z moim m w Selgrosie i kupiłam śliczny kocyk 70/100cm za niecałe 20zł.Śliczny i mięciutki w sam raz do nakrycia bobaska w wózeczku. Polecam

krisowa sorki ale nie za bardzo wiem jak to zrobić podpowiesz biednej kobiecie??
to

wklej w sygnaturę a znajdziesz ją w ustawieniach (prawy górny róg)a sygnatura będzie po otwarciu ustawień z lewej na pasku :)

ja kupię na r. 56 ze 4 komplety (wg podpowiedzi moich kolezanek mamusiek) a resztę wiekszą, można skarpetki założyc na za długie śpioszki i bedzie ok

Ja mam ubranka od rozmiaru 56-62, czasem coś jest na 50.. ale to ze 3 sztuki. Mój Kubuś urodził się w 35tyg. więc miał 49cm. Mąż ma 168 cm, a ja 172cm. Więc może być też małe - choć czas pokaże ;)

ja myslę ze ten 56 to tak standard na 3,5 kg dzieciątko :p
ale np moze sie trafić jak mojej koleżance ze jej synek miał ponad 4 kg to on juz w 62 wchodził :szok:
wiec cięzko przewidzieć

reklama
Do góry