Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pamiętam że mi najwygodniej było ubierać tak po domku małą w pajacyki zapinane na napki od góry do samego dołu.Wygoda jak niewiem co ,czasem pamiętam że jak gdzieś wychodziliśmy to zamiast małej ubrać bodziaka i rojstopek pod spód ubierałam ten pajacyk.Przy przewijaniu też mega wygoda.Zadowolona byłam z tych z firmy CHerokee z Tesco,miałam ich dużo jak mała wyrastała zakupywałam kolejne większe.
Także maleństwu jeszcze posłużą.Zakupiłam owy komplet na allegro i byłam bardzo zadowolona.za 10 zł dokupie półśpiochy i beda 2 kompletykrisowa - super te śpioszki.Ładne i praktyczne i cena przystępna![]()
u nas było tak samo. Przez pierwsze 3 mies młody chodził tylko w body i pajacykach czy śpiochach, a do 6 mies przeważnie. Większa wygoda przy przewijaniu 20 razy dziennie. Młody miał 56 cm jak się urodził, ja miałam raptem 3 rzeczy na ten rozmiar, resztę na 62. Było odrobinę za duże, ale w ciągu 2-3 tyg dobre. Kiedyś czytałam, że rozmiarówka jest tak robiona, że pasuje w przedziale +/- 3 cm od rozmiaru na metce i tym się należy kierowąć. Poza tym dziecko do większego rozmiaru zawsze kiedyś dorośnie, w drugą stronę jest trudniej ;-).no tego nie przwidzimy, mówią ze po witaminach rosną większe dzieci, ale czy to prawda, nie wiem, ja je biore wiec sie okazę![]()