reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

A ja walne z innej beczki:) Oglądaliśmy dzisiaj łóżeczka na necie, naszła na to teściowa i stwierdziła: "po co chcecie kupować łóżeczko, jak nie wiadomo nawet czy dziecko będzie w nim spało???!!!":szok: Wg niej i tak nasz niuńka będzie spała ze mną na łóżku a łóżeczko to jest zbędny wydatek....

Chyba nigdy nie zrozumiem tej kobiety....

co do wózka to my zdecydowaliśmy się na atlanic espiro, wklejałam gdzieś już zdjęcia i jestem zadowolona z niego bardzo. kiedyś dokupiliśmy fotelik, niestety nie z tej samej firmy ale też jest ok

reklama
Ja z moim m wybrałam x-landera xq zaraz na poczatku ciazy łącznie z wyborem koloru - sprawdzalismy go w sklepie i do dzisiaj jestesmy na niego zdecydowani. Czekamy az tescie go kupia, ale miomo to rozgladalam sie za innymi i jak na razie nie zmienilam zdania - moze pierwsza decyzja bedzie najsluszniejsza...???

mama2006 przypomniala mi ze laktator by sie przydał i wlasnie wygralam aukcje z przesylka 20,50zł:-) wprawdzie moglam miec od sostry ale ona ma beznadziejny, pamietam jak sie na niego wqrzala w szpitalu:wściekła/y:.Mam nadzieje ze mnie to ominie.

Ostatnia edycja:
daissy- Bardzo ciekawie te wozki wygladaja, moj m za kazdym razem jak widzi taki podwojny to sie oglada, nie wiem czy przez to cos sugeruje :-D

dagrad- ja mieszkam w małym miasteczku więc podejrzewam że jak wyjadę takim podwójnym to się od gapiów nie opędzę.

daissy ..świetne te wózki..widzę na ebay kupujesz..jak z przesyłka do Polski? i cena atrakcyjna..150-200 funtów..to nieżle....a ja tak miałam z chłopakami, ale wtedy nie było takich wózków....wierz mi większość dnia spędzisz na spacerach ...starszy będzie się w domu nudził..a młodsze na świeżym powietrzu będzie spało...życzę Ci dużo sił..ja miałam wtedy...więc i Ty dasz rade:-D

reklama
daissy - super te wózki i jak tanio ;) to tyle co w PL za jeden. Fajna okazja Ci się trafiła.

dagrab
- a Ty jaki laktator kupiłaś? ja mam Lakta Plus ale stwierdziłam, że nie chcę się tak męczyć i dlatego kupiłam Avent za 20zł ;)

Do góry