Cyśka rewelacyjnie, że już taki komplecik w domu, do mnie do szpitala dwóch kurierów się dobijało wczoraj, jeden chciał przywieźć wózek a drugi chciał zabrać paczki od Mikołaja do PL, na szczęście ten drugi mieszka blisko i zlitował się nad ciężarówka i przyjechał po paczki jak już zjeżdżał do domu. No ale go pocieszyłam że to nie koniec jego wizyt, bo skoro to jego okolica z tej firmy to 30kg wyprawki koło środy mi przyniesie
Justynka a sama nie chciałabyś się podjąć takiego szycia? jeszcze 2 miesiące a pamiątka niezapomniana
Blair tak jak Ci napisałam na priv, wózek jest wizualnie super, ale wszystkie wady co wypisują to niestety koleżanka sprawdziła na sobie. Po 3 miesiącach myśli o zmianie wózka

a do fotelika młodego już nie wciska od 2 tygodni, dziecko od dawna nie lubiło go, z najlepszego humoru dostawało w nim histerii, teraz pożyczyła od sąsiadki fotelik z x landera i jest dużo lepiej, poza tym mechanizmy zaczynają szwankować, amortyzacja lipna, gondolka dość wąska ale my nasze maluchy będziemy rozbierać a nie ubierać im bardziej będą starsze, coś już zaczyna im skrzypieć więc cieszę się że nie poszłam w jej ślady a byliśmy już blisko, bo byłby boski, nie trzeba zdejmować siedziska by zmienić kierunek jazdy i wygląda dość solidnie, no ale warto czytać opinie innych użytkowników i jak coś się powtarza to warto to przemyśleć.
Co do fotela bujanego, to ja mam chęć na ten:
Babylo Rock A Bye Glider Chair and Footstool – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores ciekawe czy mi mąż sprezentuje, my 3 lata temu kupiliśmy koleżance z pracy ze zbiórki pracowniczej, no i do dziś w użytku, a w takim to nawet mąż chętniej małą karmił, bo i fotel i podnóżek się bujają. Bajka
Krisowa super ten przewijak i cena jaką upolowałaś, wow! Sam przewijak ponad 40 zł kosztuje, a tu masz 2 w 1 i nie trzeba będzie pleców męczyć.
M85 taki kocyk z haftem to rewelacyjna pamiątka, poczekaj, jak nikt nie kupi to sami zaszalejcie (nie jest w sumie drogo). Mi szwagierka pożyczyła po synku, dopóki Piotruś się nie zorientuje, że to Thomas jest napisane to możemy używać. Ja już mam 6 kocyków, 2 nowe i 4 używane, no ale jak dają to trzeba brać. No i jak nie dostaniemy w prezencie to kupimy taki wyszywany, tylko to taki kocyk pod kołderkę z patchworka podchodzi.
Co do płynu do płukania, a co gdyby trochę do 2 przegródki z proszkiem wlać, wtedy się porządnie wypłucze? Pytam o tak zrobiłam, ale kolejne prania będę już bez płynu prała (yyyy, tzn Mąż, bo ja mam zakaz

)