Dee chyba lepszej okazji wyhaczyć nie mogłaś, no mega wyprzedaż Ci się trafiła.
Dagrab jak Ty się tego brzuszka dopatrzyłaś to ja nie wiem, ale masz rację słodko wygląda, no i fajna pamiątka, że brzuch wszystkie widoki przysłania

Ja jeszcze potrzebuję kilku rzeczy, butelki, smoczki do butelek i uspokajacz, chociaż jeden stanik do karmienia, rogal do karmienia, karuzela, ale na początek jest zbędna, pozytywkę mam:
Interaktywna bajka Kubus puchatek i przyjaciele w Pozostałe - Szafka.pl, kupiłam za całe 0,5E w czymś w rodzaju ciucholandu a może dostanę od kogoś w prezencie, jak nie to wtedy kupię. Co do butelek to też mi radzą, że na początek nie warto bo może piersią się uda to obejdzie się bez butelek a później te większe sobie kupię, hmmm?

Muszę też kupić espumisan w kropelkach, witaminę K i D, no i kosmetyki maluszkowi wczoraj kupiłam płyn do kąpieli Hipp, podobno na początek lepiej za mocno nie pachnieć kosmetykami by dziecko łatwiej nas rozpoznawało więc jak umyję się tym co On to może będzie dobrze? A jeszcze myślałam o AA, są mydła w płynie bezzapachowe??? Co Wy będziecie stosowały? No i jeszcze wanienka, ale na początek koleżanka mi pożyczy, choć upatrzyłam za 10E ze stojakiem używana, w sobotę pojedziemy zobaczyć, no a na później od szwagierki będziemy mieli większą, no i obowiązkowo kamerkę i głośnikami. Resztę już chyba mam wszystko