reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Ja mam laktator elektryczny z NUK i był ok! Mam nadzieję, że teraz też się sprawdzi!

A proszku do prania nie kupowałam specjalnego! Przy pierwszym dziecku na początku używałam żelu Persil sensitiv a później już normalnego persilu (ale też w żelu) i młodej nic nie było! Teraz też tak zrobię, a jak coś będzie nie tak to kupię coś specjalnego!

Blair super ta wanienka:)

blair -bardzo fajny zestawik, ja do zwyklej wanienki mam taki wklad Wkład do wanienki BEBE-JOU biały - NOWY delfinek (2031625046) - Aukcje internetowe Allegro, zobaczymy jak sie bedzie sprawdzal, stelaz tez mam i uwazam ze one sa swietne.Jak sie nie ma miejsca w lazience ani komody.To poprostu wygoda.A w twoim jeszcze suszarka!!
Kurcze ja przez Ciebie tez na allegro weszlam i szukam sama nie wiem czego :-D

miałam taki wklad przy Poli, zapłaciłam chyba 70 zl użyłam raz( zimno Poli było na tym) i wystawiłam na allegro - poszedł za 10 zeta, źle to wspominam ;)

mam pytanie kopiłyście juz foteliki samochodowe? Bo my właśnie planujemy kupic i jakos zdecydowac sie nie umiem.
Niby do wozka pasuje Maxi cosi ale jest tyle modeli, ze nie wiem co wybrac :zawstydzona/y:

Mitra- ja naszczescie nic na to nie wydalam, dostalam od znajomych.Zobaczymy jak sie sprawdzi.
Ja fotelik mam narazie od siostry z kompletu z wozka.Jak mala bedzie miala ok.9 miesiecy to chcemy dopiero kupic taki lepszy z cybexa.
Blair a ty wkoncu na ktory wozek sie zdecydowalas, bo mi wylecialo z glowy.

My kupilismy BeSafe Izi Go :-) do x-landera :-) standardy te same co maxi cosi ale z wygladu bardziej sie nam podobal :-)
:)

reklama
Mitra- ja naszczescie nic na to nie wydalam, dostalam od znajomych.Zobaczymy jak sie sprawdzi.
Ja fotelik mam narazie od siostry z kompletu z wozka.Jak mala bedzie miala ok.9 miesiecy to chcemy dopiero kupic taki lepszy z cybexa.
Blair a ty wkoncu na ktory wozek sie zdecydowalas, bo mi wylecialo z glowy.

Zdecydowaliśmy sie na Mutsy Transporter :) Stoi już u nas w domu i cały czas nie mogę się na niego napatrzeć:-D

Do góry