reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Luty 2006?

karola7

Fanka BB :)
Właśnie zrobiłam test i jest pozytywny! To będzie chybe luty - przynajmniej tak sobie wyliczyłam. Aż nie mogę uwierzyć że udało się za pierwszym razem. To będzie nas już 4!!!

reklama

LANA

Karola-ja tak po sąsiedzku z wątku "starających się"-moje Gratulacje!!!!   ;D Po twoim suwaczku zauważyłam ,że masz już jedną dzidzie -ja też , w sierpniu moja dziewuszka skończy 5-lat.Mam pytanko -długo sie staraliście o drugą dzidzie?

LANA

Karola-jesli chcesz aby Twój suwaczek był widoczny a nie tylko adres to sprubój wstawić przed adresem
,tylko najpierw wejdż na swoje konto i dane publiczne .

LANA

No ładnie zginął skrót który napisałam :mad: -jeszcze raz nawiaskwadratowy w nim imgzamknąć nawias a po adresie znowu kwadratowy nawiasa w nim /imgi zamknąć nawias

karola7

Dzidzię już mam, skończył 2 dni temu 5 lat! A co do starania, to szybciutko sie udało, bo staramy się od maja - więc strzał za pierwszym razem

karola7

z moim suwaczkiem chyba się nie uda bo właśnie doczytałam, że są dla dzieci do 5 roku życia. Ale może dla maleństwa mi się uda Dziękuję za rady

LILITH

Moderatorka
Miasto
UK
czesc Karola ja rowniez gratuluje!!i my chyba bedziemy mialy podobny termin!!ja mam na 19 luty!!

reklama

karola7

Mam pytanie. Od kilku dni straszliwie boli mnie jedna pierś - dotego stopnia, że dzis kilka razy budziłam się w nocy. Nie pamietam, żeby działo mi się tak w pierwszej ciąży. Czy Wy też macie podobnie? A może wiecie co to takiego. A może powinnam pójść do lekarza?

Do góry