reklama
Leonek wita ciocie BB - 3,45 kg 16:40 od Pluszacze (wklejam i tu, żeby Isia sobie przeczytała ;-))
Olcia przepis na ciasteczka oczywiście poproszę
wklep do naszych przepisów, bo leniwcom i sklerotykom łatwiej znaleźć gotowe niż forum przegrzebać 

Sylcia ja mam swój komputer. Nie lubię się dzielić
przynajmniej kompem
Troszkę, delikatnie mówiąc, lubię siedzieć przy kompie 
My matę na razie kupiliśmy używaną. Potem może ktoś synkowi sprezentuje
albo kupimy mu jakąś inną dla odmiany 
Chouette
ja kompa nie trzymam na brzuchu, bo bym miała go cały dzień w tym miejscu
a tak to do biurka muszę podejść, jakiś rodzaj gimnastyki ;-)
Jutro idę do kosmetyczki :-) zakupiłam na grupowych zakupach kupon na manicure + henna
a na pedicure mam 30% zniżki. I nie muszę jeździć po całej Warszawie na taki zabieg. Miałam farta, bo mam to na bazarku koło domu, czyli max. 5 minut żółwim (czyt. ciężarnym) tempem. Dziś na obiad mieliśmy łazanki
brzydko to wygląda, ale smaczne jest
korzystam z jedzenia ciężej strawnych rzeczy póki młody się nie wykluł 
Olcia przepis na ciasteczka oczywiście poproszę

Sylcia ja mam swój komputer. Nie lubię się dzielić
przynajmniej kompem
Troszkę, delikatnie mówiąc, lubię siedzieć przy kompie 
My matę na razie kupiliśmy używaną. Potem może ktoś synkowi sprezentuje Chouette
Jutro idę do kosmetyczki :-) zakupiłam na grupowych zakupach kupon na manicure + henna
a na pedicure mam 30% zniżki. I nie muszę jeździć po całej Warszawie na taki zabieg. Miałam farta, bo mam to na bazarku koło domu, czyli max. 5 minut żółwim (czyt. ciężarnym) tempem. Dziś na obiad mieliśmy łazanki
brzydko to wygląda, ale smaczne jest
korzystam z jedzenia ciężej strawnych rzeczy póki młody się nie wykluł chouette82
Fanka BB :)
Suzi ponoć TE porodowe bóle nie przechodzą po kąpieli, więc jak Cię to będzie bardzo niepokoić to lepiej jechać i sprawdzić, może to już 
geniusia to ja na niezłego lenia wychodzę bo juz teraz to mi się nic a nic nie chce nawet wstawać
geniusia to ja na niezłego lenia wychodzę bo juz teraz to mi się nic a nic nie chce nawet wstawać
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Geniusia, mmmm lazankiii jaaaaa tez chceeee 
Ja nalesniki z jablkami, z dzemem i z budyniem bede robic Mam smaka i chodza za mna juz ktorys dzien A staruszka nie umiem nakusic aby mi je usmazyl
a ja tez nie cierpieee tego robic
Geniusia, a co do maty, ja dostalam taka druga kiedys dla Nadii taka z fisher price, co bobasiu wiecej raczej by sie bawil na brzusiu i tego bede uzywac na poczatkuna pozniej sie zobaczy Moze na pepkowe ktoras z cioc sprezentuje
)) z kolezankami mamy baby shower po porodzie i nazywamy imprezke "pepkowe" 
Ja nalesniki z jablkami, z dzemem i z budyniem bede robic Mam smaka i chodza za mna juz ktorys dzien A staruszka nie umiem nakusic aby mi je usmazyl
Geniusia, a co do maty, ja dostalam taka druga kiedys dla Nadii taka z fisher price, co bobasiu wiecej raczej by sie bawil na brzusiu i tego bede uzywac na poczatkuna pozniej sie zobaczy Moze na pepkowe ktoras z cioc sprezentuje
Suzi niby te porodowe nie przechodzą po kąpieli, ale jak są do zniesienia i nie bardzo często to ja bym się nie spieszyła tak bardzo na IP. Mnie np w pierwszej ciąży trzymały od 5 rano cały dzień,do szpitala pojechałam dopiero ok 23:30 jak były już dla mnie zbyt bolesne a i tak urodziłam dopiero ok. 10 rano! I wierz mi, że jakoś lepiej znosiłam te bóle w domu niż w szpitalu! Z drugiej strony każdy poród inny i musisz się wsłuchać w siebie i zaufać swojej intuicji!
Tak czy tak trzymam kciuki
Sylcia, Geniusia u mnie dziś też naleśniki, część na słodko a część z fetą i szpinakiem!
Tak czy tak trzymam kciuki
Sylcia, Geniusia u mnie dziś też naleśniki, część na słodko a część z fetą i szpinakiem!
reklama