• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

geniusia ja Cię bardzo, bardzo, bardzo przepraszam!!!! Chciałam Ci dziś zrobić niespodziewajkę i urodzić, ba o tej godzinie zamierzałam już być po, jednak tak jak sądziłam, moje dziecko mamusie ma głęboko w poważaniu i nic się nie dzieje... żadnych objawów .... Miałam małą nadzieję, bo rozwarcie już mam od 2 tyg, a położna dała mi przepis na koktajl wywołujący naturalne skurcze ... Tak więc wstałam w nocy, zrobiłam, wypiłam i zwymiotowałam .... Boże jakie to było niedobre:laugh2: no cóż pozostanie chyba jednak oxy :nerd: tak jak pisała Digitalis

....

a co do Madzi - żal ... jeśli to był wypadek to wystarczyło zadzwonić po karetkę... spróbować ......... brak słów

reklama
Cześć dziewczynki. Meldujemy się w dwupaku:dry: dziś mamy wizytę u lekarza i wiążę z nią duże nadzieje:-D

Wiecie, jestem w ciężkim szoku....miałam nadzieję że znajdą małą Madzię całą i zdrową:-( tragedia przeogromna, co oni muszą czuć, ten biedny młody ojciec. Nie wiem, nie wyobrażane jak dla mnie
Z jednej strony pomyślałam ( wiem brutalne) że dobrze że okazało się że nikt tego dziecka z wózka nie porwał bo na prawdę strach byłoby wyjść na spacer, m już mi zapowiedział że sama nigdzie nie pójdę. Ech....

Jestem ciągle w szoku jak potoczyła się historia z Madzią...chociaż dziwne, że nie znaleźli ciała...

Isia
zaciskam kciuki! i koniecznie daj znać co i jak!!!!
Vanilia, ty się nie spiesz bo ja już od jakiegoś czasu mam przeczucie, że się w podobnym czasie rozpakujemy:) a ja dziś jeszcze chce isć do kina:)
Blair_90, geniusia sto lat!!!

Hej :)

Geniusia, blair, stoooo lat kobiecinyyy :*******

Moze ma ktos ochote rodzic we wrzesniuu ? :P ale to by bylo konkretne przeterminowanie po dacie :P

Isia, kciukersiki trzymam :) superr ze Twoj dobry lekarz jest i ze pielegniary maja serce :)

Vanilla, samych dobrych wiadomosci na wizycie zycze :))

Zmykam na sniadanie :)

Paluszek taaak??:-) to dobra, idź jeszcze do kina dzisiaj. M zabronił mi rodzić w weekend bo pracuje:-p to jak dla mnie może być poniedziałek:laugh2: hih dobrze by było jakby się dało to wszystko zaplanować, a tak to żyjemy w pełnej nieświadomości

Paluszku - może zabrzmi to okrutnie, ale to jest lasek, zwierzęta chodzą, pewnie również dzikie, teraz mróz straszny, o pożywienie trudno...
A z innej beczki - kiedy się przeprowadzasz?
Sylcia - a kiedy we wrześniu? bo ja też z tego miesiąca

M w delegacji, mówił, że dziś odpalał prawie godz rano samochód
biggrin.gif
MAciek śpi. Rozkłada się i postanowiłam go dziś do przedszkola nie posyłać. Obudził się o 7.30, ale nie chciał wstać. Ja poszłam się do łązienki umyć, a jak wróciłam to znów chrapał i śpi do tej pory. Ale niech śpi, bo w nocy pokasływał i miał 3 godz przerwę w spaniu. Mam tylko nadzieję, że się nie rozłoży kompletnie i przez te trzy dni w domu wydobrzeje
baffled5wh.gif

A ja idę do szpitala jednak 12 w niedzielę i na 13 rano mam wpisaną cesarkę. Właśnie dzwoniłam na IP, żeby się dowiedzieć konkretnie. Czyli nie będzie Walentynkowego maluszka tylko taki konkretny prezent awansem. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry