Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja tak mam. Raz gicuchy ma po lewej, a raz po prawej. Wczoraj akurat umierała mi moja prawa stroba brzuchola, a przedwczoraj lewa. Zobaczymy gdzie dziś będzie młody bił swoją starą matkę
(znaczy dobrze, że kopie, bo wiem, że z nim w porządku, tylko że boli niemiłosiernie...)

Pewnie jak się dziś jednak zabrałam, to jeszcze poprasuję
ale szczerze... to nienawidzę prasowania
więc nie wiem, kiedy druga tura nastąpi
możliwe, że w środku nocy, jakoś najlepiej mi się wtedy pracuje, a chłopa dziś nie ma, to nie będzie kwękał że się po nocy szwendam. Porobię w swoim tempie i kiedy mi się chce ;-)
jak nie ma skurczy i twardnień... po prostu dzidź jest strasznie ruchliwy i trenuje, tak sądzę. Mój właśnie coś matce z prawej strony przykopał co oznacza, że będzie bił 2 dzień pod rząd w to samo miejsce
A właśnie - nie napisałam Ci wcześniej - ja czasem młodego uspokajam delikatną gimnastyką - trochę krążenia biodrami, wczoraj na klęczkach parę skłonów z podparciem robiłam - takie ćwiczenia z gimnastyki dla ciężarnych jak miałam na szkole rodzenia, nie powiem kąpiel też trochę pomaga małego uspokoić jak już ledwo co wytrzymuję.