Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki
Wczoraj wróciłam ze szpitala. Mała kobita zrobiła psikusa i myślałam, że się zaczęło. Maiłam skurcze co 7 minut, potem co 3 min od 20.00 do 02.00. A potem się rozeszło i spokój Żartownisia.
Chcieli mnie na 3 dnia zostawić, ale wypisałam się na życzenie.
Czekamy dalej
maborka - witamy !!! pewnie, że możesz do Nas dołączyć
Napisz coś więcej o sobie
blizniak - czasem nie da się nic poradzić na zanikającą laktację. Tak miała moja koleżanka. Robiła wszystko i nic nie pomagało. Trzymam kciuki aby u Ciebie udało się ruszyć i mleczko zacznie się produkować ładnie.
Mnie właśnie zaczynają cycki boleć i kłóć - dają znać, że karmienie się zbliża Filip wstawaj
Dzięki w imieniu Filipka - a co do zdjęcia zasłoniętą buźką, wczoraj jak się światło świeciło - to tak oczka przez sen zasłonił - słodziak mój :*
Mitra - Tito jest śliczny i bardzo do siostry podobny
Karola - to nieźle musiałaś się na denerwować. Dobrze, że jesteście cali i zdrowi !!! A ten Twój R. to mąż? kiedyś pisałaś, że przerosła go sytuacja. Buziaki