Antila - właśnie nie wiem, muszę sie zorientować czy w ramach Lux medu da się....
z Nadią byliśmy na Rynku gdzieś...nie pamiętam dokładnie ale chyba na Wiślnej - koszt ok 50 zł
znalazłam coś takiego, trzeba zadzownić i sie zapytać bo może akurat da się bezpłatnie tam
Magiczny Kraków - Bezpłatne badania USG dla niemowląt
ani - super, że lekarz rozwiał Twoje watpliwości i że wcale nie musisz dokarmiać, chociaż to nic złego gdybyś musiała ale fajnie, że synek zdrowo rośnie
a ja mam problem też z laktacją....ostatnie 2 dni Lena wisiała na mnie na żądanie, najadła się tylko chwilkę zasypiała, budziła, jadła i tak w kółko, nie wyjadała do zera i teraz mam wrazenie ze mam takie jakieś pustawe te piersi i mloda sie denerwuje bo mało leci...musiałam ją dziś dokarmić:-(. Chyba mi się produkcja zmieniła na małe dawki czy co....
dla mnie karmienie jest wyzwaniem bo z jednej piersi miałam wycinany guzek i lekarz mnie ostrzegał, ze karmienie nią będzie raczej niemożliwe ale z Nadią się udało, jest tam mniej mleka dlatego zawsze karmię z dwóch ale dało się. Teraz chyba jest gorzej....może to chwilowe...muszę laktację rozruszać ....
kiedyś znalazłam, może się komuś przyda
JAK ZWIĘKSZYĆ LAKTACJĘ
- Karmienie piersią - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl