Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
munie pediatra mi powiedziala ze 6 tyg. od narodzin. dziecko musi sie nauczyc trawic.ja tez tylko czekam az te 6 tyg. sie skoncza.natomiast ginka mowila ze trzeba przeczekac 3 miesiace, ze kazdy dzien to walka z tymi kolkami.
Arlij maść z cholesterolem, myśle że jak poprosisz pediatrę to też powinien Ci recepte wypisać.
maron u nas na stópki też o parafinie wspominała, ale sama olwika zadziałała, gorzej z resztą ciałka bo cała się łuszczy włącznie z powiekami, uszami. Dzi juz jest lepiej może maść pomogła...
u nas dziś spokojnie... tatuś został z młodą, nie bardzo chciała pic z butelki ale w końcu się udało i wypiła 80ml więc całkiem przyzwoicie.
powiedzcie dziewczyny; do kiedy trzeba zarejstrować dziecko?
Balir_ - a Ty usg i neurologa to na NFZ czy prywatnie robisz że takie szybkie terminy masz?? Ja dziś pół dnia na telefonie spędziłam o całe g.... załatwiłam.Do neurologa pod adresy pod które podała nam pediatra dodzwonić się nie mogłam a usg dopiero w maju termin.Ale nic muszę poszukać jutro w necie gdzie można je prywatnie zrobić nie mam zamiaru tyle czekać.
ale wam dzieci ładnie na wadze przybierają-brawo !!
ja dziś też mam suszę w cyckach, mała wyła a ja z nią, musiałam dokarmić, bo aż mi jej żal było tak płakała, nie wiem czy to ma znaczenie, ale od 2 dni nie piłam tej herbatki na laktację, może stąd się susza w cycach zrobiła ?! dziś mąż mi kupił 2 opakowania herbatki to piję od nowa, może znów się ruszy !!
Digitalis- 2 tygodnie :-) Cho- nie mam, bo nawet nie sądziłam, że będę miała takie problemy... ale dzisiaj już jest git mleczarnia
Bąbelkowi na kolki kupiłam Delicol, mam nadzieję, że mu ulży
a u nas od rana do wszystkich karmień dodajemy Delicol i jest wreszcie spokój, zobaczę jak będzie przed snem - to ostatnie kryzysowe karmienie... aż strach myśleć czy będzie tak dobrze jak w ciągu dnia
a co jeśli się przyjdzie do urzędu po tych przepisowych 2 tygodniach? nie zarejstrują mi dziecka?
mężowi jakoś nie śpieszno żeby to załatwiać, a nie chcę małej po urzędach ciągać, zwłaszcza w taka pogodę...
Digitalis- nie mam pojęcia... Ja byłam w urzędzie jak Junior miał tydzień i 2dni. I zapomniałam swojego aktu urodzenia i kobietka mi mówiła, że spokojnie, bo mam jeszcze 5dni na załatwienie tego