Arlij to nasze w nocy podobnie spia.
Magdabb moj m tez karmi mala, choc ja mleko przygotowuje wiec tez wstaje,ale leze i powoli zasypiam a on sie wszystkim zajmuje(ja czuwam i obserwuje czy wszystko robi dobrze

choc wiem ze wsio robi ok)
Antila ja odebralam pesel w zeszlym tyg, ale nie ma takiego fajnego, oczywiscie oprocz poczatku,choc m panikowal ze chyba jakis blad w nim jest,bo do miesiaca dodaja teraz 20, wiec ma 012212 poczatek.
Co do zabaw moja obserwuje caly swiat jak jest na rekach w pionie.Jak widzi moja twarz to kazda moja mine komentuje zdzwiniem na twarzy,a dzisiaj pieknie sie usmiechnela na moja glupawke.Paluszki moje tez obserwuje,ale rowniez ladnie wodzi wzrokiem za zabawkami i nie musza grzchotac.Jak ja ubieram po kapieli to wlaczam jej karuzelke i pieknie patrzy.Mamy taka
Fisher price karuzela Ocean Wonders (2185875395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ona sie buja na boki,wiec wodzi za nia wzrokiem(najbardziej za rybka).Za to na naszym lozku najbrdziej ja interesuje nasza posciel, kremowa w brazowe grochy

Ale nie ma co porownywac,kazda dzidzia w innym tempie wszystko moze zaczac robic.Mam przyklad z moja chrzesnica i synem kumpeli, Niunka jest starsza o 22 dni.Juz ladnie mowi i rozumie co mowi(dzisiaj uslyszalam jak wola do mamy "pomóż"bo sie nozka zaklinowala)a od kolezanki mowi mama,tata,tak,baba,choc i dziadzio powie.
Wiec dziewczyny spokojnie.\
co do bolu gardla, mam dokladne tak samo flegma okropna,czasem suchy kaszel,albo drapie.Ale nie boli.W aptece polecili mi tantum verde i dziala,bo jednak cos tam z cyca mala je.
A musze cos brac bo przy karmieniu jak kaszlne to mala sie boi i wypluwa smoczek zaczyna plakac.W nocy przynajmniej sie nie budzi.