Witam sie i ja

dzisiaj od 11 do16:30 bylysmy z siostra i malymi na spacerku, mala dostala na placu zabaw butelasie :-)
Mama cos o tych zabkach wiem, moja juz od 3 tyg ma kreseczki ,ale na dole.I dzisiaj moze ja bardzo bolalo, bo dobry humor miala moze lacznie 1h.A tak to na raczkach a jak nie to placz przerazliwy (oczywiscie spacer mnie uratowal).
No albo cos innego bylo przyczyna tego humorklu,moze za tatusiem teskni i ma mnie juz dosc??
ale niemoge na nia narzekac.Choc jak tak piszecie to mi sie zal robi moja tak bardzo sie do mnie nie usmiecha, a spiewam jej,gadam,opowiadam itp.Jak widzi moja chrzesnice to wzroku nie umie oderwac, to samo z moja siostra.Do niej duzo sie smieje, przynajmniej tak mi sie wydaje.
chorowitkom wspoczuje, nie doczytalam was wiec nie wiem co komu dolega dokladnie.
Co do raczek moja tez wpycha do buzi ,a teraz to kciuk jest usypiaczem,zamiast smoczka ktorego lapie sporadycznie,najczesciej w samochodzie.
Spi przewaznie od20 do 4 rano ostatnio,choc dzisiaj w nocy wydaje mi sie ze przebudzila sie z przyzwyczajenia,ale nie chcialam probowac i nie dawac jej mleka, bo jednak w gosciach jestem.
Moja juz lapie zabawki,niedawno jeszcze z pomoca, teraz ma takiego misia ktory przy nozce ma koleczka i je czesto chwyta,nie wiem ile w tym przypadku,a ile celowego dzialania,musze poobserwowac.
aha ja juz mam 16 dzien okres.... biore tabletki, nie jest obfity,tylko sporadycznie cos poleci.
Oki uciekam,mialam tylko chwilke bo siostra na kompie pracuje jak jej cora spi.