Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak mi powiedziała o tym przeziębionym mleku, to poszłam potem na górę i sobie sprawdziłam w necie skąd takie głupoty ludzie mówią i traf chciał natrafiłam (po wpisaniu w google "przeziębione mleko") na listę zabobonów co do karmienia :-)
faktycznie sama mądrość życiowa
oczywiście to wszystko dla laktacji a nie egoistycznie dla smaku
(poema di caffe)
u mnie tez było gadanie
naszczescie nie podałam sie presji i wychowuje i pielegnuje małego jak uwazam za słuszne- wkoncu to ja jestem jego mama(chociaz młoda) i wiem co dla niego jest dobre i co potrzebne:-):-)Z cyklu "mądrości życiowe Aliny G."...:
- jak chodzisz na bosaka, to dziecko to wypija
eek: o co jej chodziło...?)
- trzeba piersi ciepło ogrzewać, bo inaczej przeziębisz mleko...
eek: - tu nastąpiło małe spięcie jak powiedziałam, że mleka się nie przeziębi, z cycka ma zawsze najlepszą temperaturę, tu była mini scysja... i w takim wypadku co z mlekiem mrożonym :-) , ale ona chyba nie jest świadoma, że Kacper jadł mleko z zamrażalnika, no i pewnie dlatego ma napięcia mięśniowe :-)
- dziecko ma być gruboubrane (dziś podobno Kacperek był za cienko ubrany, wg mnie to nawet go za ciepło ubrałam, bo bodziak z krótkim, śpiochy, kaftanik i przykryty cienkim polarowym kocykiem + czapeczka z daszkiem)
Bo my jesteśmy na długi weekend u teściów.... sama muszę sobie gotować, bo Alinka nie uznaje diet... lub inaczej - zdrowego żywienia...