Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
choc wiem ze niektorzy musza tak robic, moja siostra ma 30km(albo wiecej nie pamietam dokaldnie) do tesciowej i sobie tego nie wyobraza.Dodatkowo jej tesciowa to zarobiona kobieta i wie ze nie mialaby czasu dla Oli.Opieka spadlaby na jej szwagierke ktora ma ponad roczne dziecko.Siostra na wychowawczym i tak zyja od pierwszego do pierwszego.Mysli o powrocie do pracy,ale wtedy np jechalaby z mala na weekand na wies do niej i co drugi dzien do dziecka by jezdzila, boinaczej powrot finansowo by sie nie oplacalo.Jak was stac na wychowawczy to jak najbardziej, ja o tym marzylam zeby zostac z mala, ale nie da rady w zaden sposob.Nie stac nas.moj ..To samo chcialam napisac
Mitra - czy Filmik na you tubi z roczna Pola migajaca motylka jest Twoj? Bo jakos mi ta Pola do Twojej troche podobna...
lepiej siedzieć w domu... tzn ile za żłobek= opiekunka + mój bilet miesięczny... Wolę siedzieć z małym... Wychodzi, że naruszę oszczędności i będę musiała bardzo, bardzo skromnie... sobie nic... Te dylematy...
Rano jaśniepan wolał leżeć na kanapie zamiast coś zrobić
Obrażony jak powiedziałam, żeby się ruszył
bo zaraz mamy wychodzić do lekarza...
ale znowu nie wiem czy będę mogła pójść :/
moj maruda tez na spacerach daje mi czadu! mam chuste i biore ja w torbe zawsze zeb y nie wracac z mlodym na reku i pchajac wozek! ale jakos dziwnie wydaje mi sie wyjsc z nim w chuscie na sam spacer!