galwaygirl - tak zakupiłam ale jeszcze nie testowałam bo kończę pampersowe -po weselu i powrocie do domu wypróbuję ale zakupiłam dzisiaj oliwkę z babydream i myślę o właśnie takim żelku/płynie do mycia ciałka....ta niebieska seria jest od 1 dnia życia??
blair - to jest na pewno wczorajsze menu??? wszystko w normie, nic to nic a Twoja zajada całkiem ładnie
gieniusia - dobrze powiedziałaś, trzeba mówić prosto w twarz bo masz rację.
Mitra - widzialam wczoraj aż się popłakałam a do tego obejrzałam wcześniej filmik na stronce zawitkowskiego o kąpieli tradycyjnej w polskim szpitalu...masakra...
Olcia - to masz trochę życia i próby na przyszłość jak sobie radzić w takiej chwili....rozmawiałaś z nią???
mieliśmy dzisiaj Dzień Mamy i Taty w przedszkolu - dziewczynki były żabkami a chłopcy bocianami - no wzruszyłam się jak nie wiem, tyle cudnych wierszyków i piosenek, dzieciaczki cudne, Nadia pięknie powiedziała swoją kwestię...urocze to było!
u nas chyba powoli się szykują dziąsla na zeby, młoda ślini się na potęgę i pcha łapy maksymalnie do buzi...potem się tym krztusi a ja mam schizę czy nie kaszle.....