• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Luty 2012

Krisowa no wiem... tylko jakoś tak wydaje mi się ze taka troche byle jaka jestem jako matka:( ale również wiem ze takie myślenie nic nie zmieni a na pewno nie posłuży polepszeniu moich relacji z córcią więc dzielnie postaram się ogarnąć...
Galway no to faktycznie niezły maraton dla Piotrusia się szykuje w Polsce

reklama
galwaygirl tak wlasnie zrobie.
Krisowa i widzisz mamy dwa kochane brzdace:tak:
Paluszek ja nieraz czuje sie tak jak ty, tym bardziej jakk czytam co dziewczyny robia ze swoimi dziecmi,jak je rozumieja itp.
U nas na szczescie kapiele sa cudowne, od poczatku.A dzisiaj jak sobie machnela nozkami,pierwszy raz tak naprawde mocno, to az w szoku byla, chwile musiala to przeanalizowac i za chwile byla powtorka:-D
SPAC

galwaygirl - tak zakupiłam ale jeszcze nie testowałam bo kończę pampersowe -po weselu i powrocie do domu wypróbuję ale zakupiłam dzisiaj oliwkę z babydream i myślę o właśnie takim żelku/płynie do mycia ciałka....ta niebieska seria jest od 1 dnia życia??

blair - to jest na pewno wczorajsze menu??? wszystko w normie, nic to nic a Twoja zajada całkiem ładnie;)

gieniusia - dobrze powiedziałaś, trzeba mówić prosto w twarz bo masz rację.

Mitra - widzialam wczoraj aż się popłakałam a do tego obejrzałam wcześniej filmik na stronce zawitkowskiego o kąpieli tradycyjnej w polskim szpitalu...masakra...

Olcia - to masz trochę życia i próby na przyszłość jak sobie radzić w takiej chwili....rozmawiałaś z nią???

mieliśmy dzisiaj Dzień Mamy i Taty w przedszkolu - dziewczynki były żabkami a chłopcy bocianami - no wzruszyłam się jak nie wiem, tyle cudnych wierszyków i piosenek, dzieciaczki cudne, Nadia pięknie powiedziała swoją kwestię...urocze to było!

u nas chyba powoli się szykują dziąsla na zeby, młoda ślini się na potęgę i pcha łapy maksymalnie do buzi...potem się tym krztusi a ja mam schizę czy nie kaszle.....

tak jak ja, ale czekamy...
ArliJ super, ze mozesz juz chodzić do przedszkola na występy i patrzeć jak dziecko mówi wierszyk, śpiewa, tańczy, to musi być wielkie przeżycie...
ja czekam na pierwsze mama, ale zejdzie się jeszcze

witam,
U nas nawet ok nocka, patrzac na to ze wieczorem po kapieli malo zjadla(wczsniejsza butla o 18) to obudzila sie o 1:30 pozniej o 5 i wlasnie teraz wstalysmy, przez domofon:wściekła/y: ale mala nadal lezy i gada do karuzelki a mama sie ogarnia.Kawka jest, kanapki sa, kocyk i zabawki sa.
A dzisiaj wkoncu do NFZ ide po karte dla malej.
Karuzelka sie znudzila, lece

zapomnialam wczoraj odpisac
Galwaygirl- bylismy dwa razy na basenie, teraz byla pogoda wiec zal bylo troszke.Ale mam zamiar wybrac sie ponownie.
Ech te prognozy pogody mnie dobijaja.Mamy wyjechac na weekand na dzialke ze znajomymi a tu niby ma padac, ale juz te deszcze od kilku dni powinny byc,a tutaj sucho.

reklama
Witam sie i ja
U nas nocka super poszedl Leo spac o 21 o polnocy na spiocha go podkarmilam pozniej wstal o 4.45 i kolejna pobutka 8.30 wiec wyspalam sie za wszystkie czasy,wczoraj juz wszystko prawie popakowalam w domku co by maz nie pakowal bo wiecie jak to chlopy po powrocie z polski w nowym domku niednalazlabym sie za rok,teraz tylko szeczepienie dzisiaj Leonka musze przezyc a w srode juz do Polski na cale 3 miesiace ahhhh jak ja sie ciesze:)))))))))))))))))))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry