witam wieczorową porą

staram się czytać na bieżąco, ale ostatnio zupełnie nie mam czasu na neta, cały dzień tylko dziecko, a wolne chwile przeznaczam na pracę zawodowa...
galway - dobrze zauważyłaś, że po delegacji mnie nie było - bo prawie głowa mi prawie pękła po tym wszystkim co tam doświadczyłam... normalnie korpo chłosta
Dee - jak mnie nie ma - to moja córcia wypija zawsze ok 130 ml - ani kropli więcej - kiedyś podobno raz wypiła 150, ale nadmiar i tak wrócił na jej ubranko...
co do mat - to ta która kupilam - spr w necie i jest dostepna w tych krajach, w ktorych niby miala byc wycofana... moze to byla tylko taka seria? nawet sie nie wglębiałam bo dzisiaj nawet w wozkach, zabawkach nie wiadomo co jest, a raczej ten formaldehyd jak jest rozpuszczalnikiem to chyba wyparowal juz dawno po produkcji?
ale ogolnie mata super sie sprawdza, jest gruba, nie odksztalca sie i latwo czysci
ja ostatecznie zdecydowalam sie na chuste - ale chyba nikt jeszcze nie polecal ich tu w naszym watku - LennyLamb - maja super opinie i sa w dobrej cenie

juz ja wypralam, jeszcze tylko wyprasuje i jutro spacerek na probe
Trina79 - doidy cup jeszcze nie wyprobowany - ale wyprobowalam kubeczek Medeli - az w szoku bylam bo corcia prawie od razu go zlapala - najpierw chciala ssac, ale potem juz normalnie polykala - jutro jak znajde czas to wyprobuje doidy z moim mlekiem