reklama

Luty 2012

moja baki juz po kolacji teraz bajkuja sie chwilkę zaraz prysznic i spaćććć
jutro ja jade na wizytę młoda też bo coś z uszami jej się dzieje a synka do babci podrzucimy
a ja swoje juz przestawiam o 20 maja juz być w wyrkach ale zeby zasneły szybko to osttanio wyższa szkoła jazdy ale po kilku dniach wstawania o 6 rano przestawią się

mmona2 tez sobie spojrzę :))
Digitalis wspólczuje co za dzień
Flower to jak z bólami porodowymi boli ale jak ci dziecko położą na piers już nei pamiętasz że bolało oby bóli głowy było jak najmniej

reklama
moja gin w ogóle nie interesuje się pacjentką, czasem mam wrażenie, że tylko udaje, że bada, a jak już będę z mężem, to będzie musiała chociaż sprawiać wrażenie, że się przykłada. właśnie to, czy mąż może być przy badaniu zależy zazwyczaj od lekarza, ale w gabinecie jest parawan, więc jak ona będzie chciała go wyprosić, to powiem, że przecież może stanąć za parawanem, który jest przeciągnięty przez pół gabinetu i raczej kłócić się nie powinna. a co do zmiany ginekologa, to ja muszę iść do niej we wtorek, bo zwolnienie lekarskie musi mi wystawić, a do tego lekarza, do którego chciałam się przenieść nie ma szans na rejestrację do końca września, poza tym na razie ma urlop do jutra i jeszcze nie wiem kiedy będzie pierwszy wolny termin w gabinecie prywatnym, ale na pewno nie prędko :(( jutro po 15 mam dzwonić do szpitala, bo ciocia tam pracuje i się dowiedziała, że będzie on na dyżurze.

mmona2 ja też w tym samym czasie na weselę jadę :)

Ostatnia edycja:
Digitalis mąż powodów do narzekań nie ma, gorzej ze mną bo sie w bluzki nie mieszczę :-) Po pierwszej ciąży nie karmiłam piersią więc rozmiar został, teraz zobaczymy jak się ułoży.
Współczuje koszmarnego samopoczucia, u mnie już dzisiaj troszkę lepiej- przynajmniej utrzymałam wszystko w żołądku jak na razie. Na bóle głowy pomaga mi tylko drzemka, kilka razy wzięłam też paracetamol, ale to z koleji siada na żołądek.

mmona2 sól podnosi ciśnienie a ja ledwo żyję. od paru miesięcy mam 90/60 i raz że ciągle ziewam i najchętniej cały czas bym spała, to ciągle robi mi się słabo. Czuje się tak jakbym była osłabiona po chorobie, a ciaża to nie choroba przecież - zawsze mi tak mówiono i dalej chcę w to wierzyć:)

eg16 u mnie tez z reguły drzemka pomaga tylko nie zawsze mam jak się zdrzemnąć. W pracy nie ma szans, a jak wracam to chcę z młodym pobyć, a nie spać, więc nie jest lekko. Kupiłam sobie dziś Apap i w razie czego będę brać tylko bronie się jak mogę bo nie chce dzidziusiowi zaszkodzić:(

Digitalis -tak mam zamiar rodzić na Madalińskiego dlatego zapisałam się tam do przychodni i lekarza.Wczoraj byłam pierwszy raz także zobaczymy jak to będzie dalej. A do jakiego lekarza chodzisz jeśli mozna wiedzieć oczywiście??

Witam wieczorkiem:-)
Witam nowe mamusie dużo nas:tak:
Niedawno pisałam że mnie rzadko głowa boli a tu klops wczoraj tak masakrycznie mnie bolała ze 3 tabletki paracetamolu nie pomogły:szok: całą noc mnie bolała i dziś musiałam wziąć Pylarginę.Od wczoraj też pracuję w innym miejscu szef mnie przeniósł bo niby mam mieć lżej fakt nie muszę biegać na nogach tylko siedzę w miejscu ale cały czas muszę się pochylać i wytęzać wzrok stąd ten ból głowy.
Witam w klubie te co niemogą spać w nocy budzę się około2 i nieśpię do 3,4 a potem wstaję jak zombi a tu na 8 do pracy:no:

Digitalis -tak mam zamiar rodzić na Madalińskiego dlatego zapisałam się tam do przychodni i lekarza.Wczoraj byłam pierwszy raz także zobaczymy jak to będzie dalej. A do jakiego lekarza chodzisz jeśli mozna wiedzieć oczywiście??

To ja cie tylko poproszę zebys byla świadoma swoich praw jako pacjentka ( poczytaj co ci wolno) i żebyś nei dala se podpinać Oksytocyny z marszu , ale wtedy jak naprawdę będzie to konieczne.

tez chodziłam tam do przychodni do lekarza, a potem uciekałam ze szpitala ;)

laski czyli zaczęły się te mniej przyjemne dolegliwości, jak bóle głowy, krzyża. Mnie cały dzień boli brzuch w dole, tak raz mnie ciągnie raz nie, plamienie mam jeszcze, ale już bardzo malutko, liczę, że jutro przejdzie... w ogóle to dziś ważę już kg więcej, i brzuch mi się uwypuklił znacząco:)

witam i ja nowe mamusie:) fajnie, że jest nas coraz więcej:)

reklama
a mi przed chwilą przydażyło się coś dziwnego. siedziałam i jadłam kolację, a tu nagle na dole w brzuchu poczułam jakby coś mi rosło i chciało wyjść na wierzch, nie było nic widać na skórze, ale ręką wyczułam taki jakby mały pączek, już mąż chciał mnie zawozić do szpitala, ale od razu się położyłam i postanowiłam wyciszyć. podusiłam parę razy ten mały pączek i zniknął.... od paru dni czuję takie delikatne ruchy dziecka jakby łaskotanie, lekarz mówił, że to możliwe, bo jestem bardzo szczupła i mam wrażenie, że to chyba synek tym razem narobił mi stracha, albo jelito mi wyskoczyło... ale z tym jelitem to nie wiem, czy to możliwe...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry