Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mam nadzieje że znajdziesz kogos do pracy i pomocy przy domkach
Wszystko się pomału dobrze ułoży.Mówisz że wizyta u Fryzjera Cię czeka -sama przyjemność,ja ostatnimi czasy sama sobie ciągle farbowałam i obcinałam włosy .Jednak ostatnie 2razy byłam u miejscowej fryzjerki czego żałuje bo mam teraz po tych wizytach włosy nie w takiej kondycji jakiej powinny być także nici z mojego dalszego zapuszczania.3 października mam umówioną wizyte u kumpla fryzjera i u niego obetne się na boba i zaczne zapuszczać na nowo.Też jestem ciekawa jak będziesz wyglądać
Jak ci czas pozwoli to wrzuć kiedyś fotke:-)
a na jakich sprzętach jeżdzą???Mój m też śmigał ale na crossach .Jednak jak przejął firme po ojcu to brak czasu zmusiły go do rezygnacji z jazdy,pozatym ma też drugą obsesje-ryby bo hobby już tego nieidzie nazwać.Także albo ryby albo motory.Motor sprzedał niby się cieszyłam bo ulga a zdrugiej strony szkoda mi było motoru,ale teraz bynajmniej jestem spokojna że chłop mi się na motorze nie połamie
ale lepsza taka niż wcale .Mi mojej czasem brakuje choc też kontak taki miałyśmy bardziej z dystansem .W sumie mieszkałyśmy w jednym domu jednak ona starsza od mojem mamy i bardziej że tak powiem staroświecka z innymi poglądami ,więc zawsze czułam się tak sztywno w jej obecności.Jednak w tym roku zmarła przed wielkanocą i powiem że brakuje tego schodzenia na dół na kawke.Teraz mieszkamy tylko z teściem.
ale powiem Ci że z takimi grzybkami jeszcze nie jadłam.Pare razy robiłam w domku ale takie standardowe.
bo niestety jeszcze ruchów bobaska nie czuje co mnie ostanio niepokoi bo powinnam pomału już czuć a tu nadal nic.