reklama

Luty 2012

Dee, przeczytałam ten artykuł, to rzeczywiście jest smutne stracić ciąże tak późno, ale to są już tak rzadkie przypadki... że chyba ryzyko choroby u dziecka jest większe niż poronienia, zwłascza że po 20 tyg nie jest to już poronienie tylko zwykła śmierć płodu. nie ma sensu jednak o tym myśleć.

reklama
Digitalis Hehe :-D w wieku 5 lat nie myślałam o mężczyznach :-P byłam tam z dziadkami na ostatniej delegacji w konsulacie ;-)
Jednak znam fajnych francuzów ;-)

Munie, Artykuł mnie zmartwił jak przeczytałam o powodach min. nieleczonej infekcji, a ja z nią walczę, jednak dobry humor nie pozwala mi się zamartwiać :-)

A dziś po raz 4 w przeciągu 2 miesięcy zostałam ciocią :-P

Dobrywieczór:-)

Dopiero teraz mam czas ażeby zerknąć i cos napisać,wzasadzie w dzień troszke Was podczytałam ale brakło czasu na naskrobanie czegoś.Dziś domek troszke ogarnęłam ,poobcinałam klientki ostatnia była po 20 bo nakręcałam jej wałki.No i jutro musze o 6 wstać coby podjechać i dziewczyne do ślubu uczesać.Dawno już tak szybko rano nie wstawałam.teraz też tylko momencik i mykam pod prysznic i grzecznie spać.

Agatulka,krisowa-Powiem Wam że jak moja Nicol się urodziła to skusiłam się i zakupiłam 2paki z allegro i byłam bardzo zadowolona:tak:fajne rzeczy mi sie trafiły i w dobrym stanie.Teraz też często małej cośik na allegro kupuje ale to już tak pojedynczo.Mój em się śmieje że jestem Next maniaczka:-Dbo bardzo lubie ciuszki z Nexta a szczególnie spodnie i sukienki.Właśnie czekam aż przyjdzie ponczo z Nexta bo zakupiłam małej.

Dee-no to super że Twoje samopoczucie już lepsze :tak:kurcze te choróbska to jakaś masakra,mój m dziś biega z katarem mam nadzieje że go nic nie dopadnie bo ja pewnie zaraz bym od niego złapała bo przeważnie jak on zachorował to i zaraz ja,a dziś wziełam ostatnią tabletke antybiotyku i mam nadzieje że już mnie nic szybko nie dopadnie:tak:No i prosze mi nie czytać tego typu artykułów!coby się nie denerwować niepotrzebnie!!!Wszystko z naszymi bąblami jest ok i tak też zostanie:tak:Ja nic nie czytam bo poco potem przeżywać i się denerwować.

Nic kochane uciekam dobrej spokojnej nocki wszystkim.

Dee_ Pamiętam że kiedyś pisałaś że jakaś Twoja koleżanka rodzila na Madalińskiego.Masz może jakieś dokładniejsze informacje?? Czy jest zadowolona,jak było,opieka itp.?? Ciekawa jestem bardzo:)

heja

u nas dzis ladna pogoda swieci slonko choc za cieplo to nie jest!

wlasnie mi sie konczy drugie pranie i chyba ide na spacer po sklepach :)

Dee co do artykulu to nawet nie otwieralam i nie czytam takich rzeczy bo i tak bez tego sie czesto denerwuje o zdrowie malenstwa a jak bym jeszcze czytala to napewno wkrecalabym sobie ze cos sie non stop zlego dzieje!

no a te placki ziemiaczane to mi od kilku dni chodza po glowie wiec moze dzis sie tez skusze i zrobie :)

milego dnia :)

dziń dybry:)
ja również czekam na drugie pranie:) małż w pracy, a ja nastawiłam żeberka żeby się ugotowały:) jutro wstawię do piekarnika:D zrobiłam sobie kawkę z mlekiem bo zaczyna mnie głowa boleć... mam taki syndrom, nie wiem jak on się nazywa, ale zawsze co weekend boli mnie głowa:/ moja kruszynka po 3 dniach przerwy dziś znowu się rusza, już zaczęłam się bać:/ swoją drogą to wszystko jest takie głupie, że 2 tyg po wizycie u gina jest spokój, potem znowu się zaczynają zamartwiania czy jest wszystko ok, aż do następnej wizyty, a jak się dzidzia nie rusza to też już czarne myśli... jestem GŁUPIAAAA:/

reklama
My już po obiadku, cały dom lśni, Mały śpi więc można odpocząć :)

Suzi- na początku tak jest z tymi ruchami, że raz czujesz a raz nie. Jeszcze troszkę i będziesz co chwilę czuła kopniaki, zobaczysz!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry