rudaaga witaj wśród nas, oby z ta ciążą było mniej strachu a maluszek urodził sie zdrowy. Napisz cos więcej o sobie, maluszku, znasz juz płeć?? też już bym chciała żeby był luty, ale tak zauważyłam często kobitki przy drugim dziecku mają

Dziwiłam się bratowej jak w 6msc mówiła że chce już mieć dzidzie przy sobie a nie w brzuchu, a teraz czuję to samo
Cyśka dla mnie poprzednie wydawały się za wczesne, ale stronke regularnie sprawdzam od paru ładnych miesięcy. Jak sie uda jednak zapisać to będziemy chodzic, ale wielkiej presji nie mam bo juz raz byłam i wiem z czym to sie je. Teraz bardziej chodzi mi o miejsce w szpitalu niż o same zajęcia, ale Tobie przy pierwszym porodzie by sie przydała.
Vanilia gratuluję terminu, dla mnie licencjat był trudniejszy jak magisterka wiec przygotuj sie dobrze

a Ratatuj rewelacyjny - wprost uwielbiam ten film.
ogarnęłam dziś grób dziadków, zamówiłam mszę na 5-lecie, pochodziłam po sklepach, wybrałam kolor tapety do pokoju maluszka, i ogólnie sie nalatałam. Jak tak pomyślę że trzeba będzie jeszcze za prezentami w grudniu latać to chyba wolę to teraz zrobić, bo sił coraz mniej, a potem będzie tylko gorzej.