Czesc Dziewuszki!
Flower pewnie jeszcze nie raz sie spotkasz z jakas zyczliwa osoba udzielajaca Ci "fachowych" porad na temat ciazy a pozniej dzidziusia. A swoja droga seryjnie glaskanie? Ja co prawda za czesto tego nie robie bo czasu mi brak ale czesto sie lapie, ze mam rece polozone na brzuchu. A sutki to co maz ma omijac przez cala ciaze?
Co do swiat to u nas sa zazwyczaj troche smutnawe bo cala rodzinka w Polsce. Zawsze sobie ustawiamy ich zdjecia przy stole. Moja mamcia byla juz 2 razy akurat na swieta to tak fajnie bylo i po domowemu jak pogotowala a w tamtym roku dziadki nas zaskoczyli i poczekali na Skypie jak dzieciaki prezenty otwieraly.
Oni ciagle jeszcze wierza w Mikolaja i ja co roku wiecie taka szopke urzadzam, ze oni w jednym pokoju czekaja na pierwsza gwiazdke a ja podrzucam prezenty pod choinke i krzycze: "Oj Mikolaju poczekaj" i takie tam i oni pedza normalnie na zlamanie karku.:-)
Staram sie tez zeby byly jak najbardziej z tradycja i najciezej to jest chyba z choinka bo jankesy ubieraja ja miesiac przed swietami a 26 juz sa na smietniku. Ale wymyslilam, ze przystrajam caly dom na poczatku grudnia a choinke zostawiamy na Wigilie rano.