blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Mi też nikt nie ustepuje, a brzuch widac bo czesto chodze rozpieta bo wiecznie mi gorąco.
Nawet jak robiłam badanie z glukoza to musiałam wejsc na samym poczatku bo inaczej czasowo bym sie nie wyrobiła ( musiałam miec pobrane 3 razy co godzine, a laboratorium pracuje od 7.30 do 10.30) i pielegniarka mnie poprosiła jako pierwsza to i tak starsi ludzie mieli pretensje.
Ach zycie seksualne... prawie nie istnieje ostatnio. Chyba brzuch mam juz za duzy.
Nawet jak robiłam badanie z glukoza to musiałam wejsc na samym poczatku bo inaczej czasowo bym sie nie wyrobiła ( musiałam miec pobrane 3 razy co godzine, a laboratorium pracuje od 7.30 do 10.30) i pielegniarka mnie poprosiła jako pierwsza to i tak starsi ludzie mieli pretensje.
Ach zycie seksualne... prawie nie istnieje ostatnio. Chyba brzuch mam juz za duzy.

to naprawde fajnie!!! Ja na poczatku ciąży miałam plamienia więc musiałam sie oszczedzac.Później mąż sobie ubzdurał że zrobi małej krzywde.Nawet podrzucane gazety i książki otwarte na "odpowiedniej" stronie nie pomagały.Choć ostatnio widze poprawe( tylko wczesniej nie moze klasc reki na brzuch bo jak go mała pokopie to juz po "zabawie"
szok normalnie!!!!