Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na poczatku myslalam, ze mi torebke tez pogryzl ale jakos to zrobil, ze nie uszkodzil torebki. Ale caly dzien glodna bylam.
Jutro lekarz będzie w gabinecie bo teraz jest na jakiejś konferencji czy szkoleniu przez to go wczoraj nie było,jednak dobrze zrobiłam że podaje jej to co zostało nam po sotatnim razie +od wczoraj robie jej po raz pierwszy inhalcje z soli fizjologicznej.Dziś widze że troszke lepiej nadal ma duzó flegmy bo słysze,jednak w nocy nie chrapała tak strasznie,widać że lepiej już musiało jej się oddychać.
Choć sąsiad za płotem ma psa rasy Collie taki sam jak z filmu lassie i normalnie tak mi działa na nerwy jak żaden pies w życiu.Zamiast gdzieś wyjść z tym psem ażeby sie wylatał to puszcają go i lata tak i szczeka jak popazony co mnie strasznie wpienia anajbardziej jak Nicol w dzień usypia to wtedy go puszczają i sczeka okropnie.Głos ma tak mocny i donośny że masakra.Podziwiam mojego ema i jego pracowników że to wytrzymują,czasem wśrodku w warsztacie zmieniają klientom koła a jak jest wiecej pracy to tez i na dworze przed warsztatem.Także np,mąż czy któryś z chłopaków klęczy i odkręca koło przy aucie a po prawej stronie płot a przy płocie Parys prosto przy uchu im pysk piłuje .Masakra podziwiam ich że to wytrzymują!ja bym świra dostała .Także wszystkie inne pieski za wyjątkiem tego od sąsiada są fajne.Fakt że brudzą no ale.Nasza mała chciała króliczka no i ja też jak widziałyśmy u koleżanki 5takich małych to takie słodziuutkie były że z jednym do domku wróciłyśmy.Teraz już wydaje mi się mniej słodki jak często musze mu klatke czyścić.
idziemy poczytać może farbkami pomalować.Miłego dzionka a właściwei to wieczorku czas leci jak niewiem co.
to i mnie potrafi zachęcić.a my od poczęcia nic a nic,J
Sex... rzadko, czasem wydaje mi się, żę za rzadko.
... nie pytamy lekarza czy już nam wolno, bo na początku był zakaz, bo nawet byśmy nie chcieli
vtzn chcieli to moze, ale lepiej nie ;-)
ale przyznam że tego psa nie cierpię
mopsy nie mają pysków ma spłaszczona mordę oddycha głosno chrapie pierdzi jest okropny i paskudny nie ma umiaru w jedzeniu dzisiaj w nocy dwa razy mu się coś sniło i wył strasznie (może ja mu sie przyśniłam)
to się wyżaliłam. mam od jakiegos czasu doła nic mi sie nie chce z domu wyjść też nie ani ladnie ubrać ani umalować nie wiem co mi jest ale do piątku muszę sie wziąść w garść mężulek przyjeżdza na wekend. Kupiliśmy rok temu domek 200letni ma prawie 500metrów i non stop remont u mnie trwa i ciągle sprzątanie i latanie ze ścierą i mopem kończymy pokój straszego synka Kacperek ma 6 lat remont pokoju trwa już 3 miesiąc
takiego fachowca mam że pożal się Boże ale niech skończy to co zaczoł bo zaliczkę wzioł.
. Normalnie opędzić się od niego nie mogę. A nie mam siły na igraszki, wieczorem padam jak kawka.