• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Luty 2012

Witam dziewczyny, u nas normalna pora wstawania czyli cos okolo 6:15-6:30 mala nie lubi dlugo spac jak widze:-D
Wczorajsze poranne wstawanie i przedwczorajszy jak dla mnie masakryczny wieczor to byl efekt przejazdzki autobusem... ehhh
Wybralismy sie na zakup farb do pokoju i nie bylo blisko metra. Wiem na 100% predzej pojde na pieszo pare kilometrow zanim drugi raz tu wsiade do autobusu. Jak dla mnie gosc mial chyba noge z olowiu, jechal bardzo agresywnie i na kazdym przystanku hamowal jakby 50m wczesniej go nie widzial... to ziemniaki juz lepiej wozone sa. Nio ale polezalam wczoraj krotki spacerek tylko i dzis juz wszystko normalnie :tak:.
Pozdrawiam i milego dzionka zycze

reklama
witajcie:)
Edyta piękny obrazek wyszywany:) mogłabyś takie sprzedawać:)

ja poranek miałam nawet nawet, ale za to wczoraj w nocy usnąć nie mogłam, położyłam się dopiero przed północą, co ja raczej zasypiam koło 22 :) dziś za bardzo z domu się ruszyć nie mogę bo kurier przywiezie mi łóżeczko, a z poczty też parę drobiazgów mają przynieść, tylko nie wiem o której będą:/

dobry
dziś noc u mnie lepiej, tylko rano się szybciej obudziłam, zamiast dospać do końca :/
za oknem u nas mega mgła, normalnie biało za oknem!

Edyta, piękny haft, zazdroszczę umiejętności i cierpliwości:-)
Pluszacze, jak była wilgoć w domu, to dobrze, ze zrezygnowaliście z domku! Powodzenia w dalszych poszukiwaniach, obyście szybko znaleźli to, czego szukacie!
Suzi
mam nadzieję, że szybko przywiozą zamówione paczki i nie będziesz uziemiona w domu przez cały dzień;-)
Zdrówka dla wszystkich chorowitków :*

A jak się dziś wyspały pozostałe lutówki ?! :>

Dzień dobry:)

mama niki mam nadzieję że jakos glukoza przeszła??? Ale trzymam kciuki żeby wyniki były ok ja mam stwierdzoną cukrzycę ciążową już od 11 tyg a w tej chwili jestem na insulinie :( mAM nadzieję że was to ominie.

krisowa żeby wynik był prawidłowy własnie trzeba siedzieć!!! O cukrzycy wiem już wszystko i pisałam to już po wypiciu glukozy 75 mają zmierzyć DWA RAZY po godz i po dwóch godzinach wtedy wynik jest prawidłowy do zinterpretowania cukrzycy.

edyta cudo zrobiłaś naprawdę też kiedys chciałam się za takie hafciki zabrać ale nie wiem czy nerwy by mi niepuściły:zawstydzona/y:

pluszacze powodzenia w znalezieniu odpowiedniego domku :)

suzi86 i ja wczoraj nie mogłam usnąć pogasilam wszystko mój Kacperek szybciutko usnął a ja nie mogłam przed 24 zasnęłam i na dodatek jakies porody mi sie śniły obudziłam się wyspana.

Zaraz zrobie kawusię :tak:

Myszka, ale mają fajnie:-p

Z tego co mi gin mówił o badaniu glukozy, to właśnie, ze ma się siedzieć, bo jak się chodzi to szybciej się cukier spala i wynik wychodzi fałszywy !!
W pierwszej ciąży jakoś mi to poszło, nie wspominam tego badania jakoś źle, też zatkałam nos, żeby to wypić, nawet kobitka z laboratorium mi mówiła, że lepiej tak zrobić i wypić wszystko jednym duszkiem, ale z 2 razy też mi wszystko podeszło do góry, na szczęście nie wymiotowałam. Obym teraz też dała radę, z resztą Wy również:-p
Idę na rynek.
Trzymajcie się:-)

czesc dziewczynki

nocka w miare :)

a dzis mam w planie posprzatac troszke w domku, no i moze kolezanka wpadnie co by mi sie nie nudzilo zbytnio :-)

ide jakies sniadndko wsunac a nie mam jakos ochoty dzis na nic

milego dnia

reklama
Więc odzywam się i ja ;) Dzisiaj się wyspałam :D wczoraj w dzień - już tak spać mi się chciało. O godzinie 22ej spałam i tylko raz w nocy do Wc musiałam iść. Rano mąż odprowadził Kubę do przedszkola, a ja zupkę ogórkową ugotowałam i już obiadek mam z głowy :D

Edyta
- ślicznie wyhaftowana dziewczynka. Ja też uwielbiam haftować ;) o właśnie mi przypomniałaś o tym, hehe i chyba też dokończę swoje dzieła (ja mam konie)

Blair - super, że zajęcia Ci się podobały ;)

pluszcze - trzymam kciuki za znalezienie odpowiedniego domku dla Was !!!

Kitek
- no nie ciekawie jak nie dospałaś do końca ( może w dzień Ci się uda przespać )

Miłego dzionka Wam życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry