Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

tak mi się nie chce, ale l4 do dzisiaj. W czwartek ta obrona licencjacka więc czas wziąć się za jakąś naukę.....a tu pogoda za oknem straszna.
ja mam straszną ochotę na film ale taki typowo świąteczny, o gwiazdce, mikołaju
z tego co patrzę na repertuar to nic takiego się nie szykuje
hihi nasze trwało od 14 do 5 rano, nóg nie czułam, z resztą pewnie większość polskich wesel tak wygląda i nie wyobrażam sobie inaczej. Nie dziwię Ci się że dziwne Ci się wydawało
napiszcie mi kobitki kiedy bedziecie praly i prasowaly ciuszki dla dzidzi bo teraz to chyba jeszcze za wczesnie prawda??
a położyłam się spać po 1. Za krótko, bo niewyspana po wysiłku ostatnich dniach byłam. Udało mi się jakoś podrzemać do 9 :-) więc w końcu jestem wypoczęta. NIe pisałam wcześniej, bo zapomniałam Ja z perspektywy czasu uważam że przy narodzinach Barta mieliśmy kupę szczęścia i chyba Bóg nad nami trochę czuwał że skończyło się wszystko szczęśliwie. W każdym razie teraz bardziej niż bólu porodowego boję się tego co może nie pójść dobrze, tego co ja nie jestem w stanie przewidzieć. Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że będzie ok:-). Za to zaraz po porodzie myślałam że kobiety które decydują się świadomie na drugie dziecko wiedząc co to poród są nienormalnei że ja na pewno nie będę mieć kolejnego potomka. Nawet nie minął tydzień jak zmieniłam zdanie
![]()
no ale cały czas zastanawiam się nad cc.Mam tak samo, jak raz na jakiś czas nie zmienię ukłądu mebli, jestem choraWitajcie.
Nosi mnie aby znów meble przestawić hehe ja to mam chopla na tym punkcie hehemiałam nie przestawiać łóżka sama (ale chyba i tak zrobię po swojemu
) Synuś się garnie do tego aby mi pomóc (więc pewnie z nudów się nie powstrzymam). Przynajmniej zobaczę jak to będzie wyglądać - a w razie co później się przestawi
Myślimy z m aby przedzielić pokój regałem - ale to trzeba zrobić bez Kubusia (bo będzie przeszkadzał bardziej niż pomagał). Mamy 2 okna w pokoju na dwóch ścianach więc - w sam raz do przedzielenia
Ze ścianką działową dużo roboty i troszkę kaski trzeba.
Zmykam do moich chłopaków.
Buziaki miłek niedzieli
dlatego nie mogę mieć nic pod wymiar :-)