Czesc Dziewuszki!
mama Niki przykro mi z powodu dziadka.
Zdrowka wszystkim potrzebujacym!
Kolezanka sie zjawila (1,5h spozniona ale jak na nia to i tak dobrze). Obiadek przepyszny, wprowadzili nowe danie, ktore skladalo sie ze wszystkich moich ulubionych skladnikow: ten szeroki makaron, sos Alfredo, kurczaczek, boczus, ser zolty, pomidorki, cebulka czerwona i pieczarki. Mniam.
A film fajny (Jack&Jill) ale kurde malemu za glosno bylo i przez CALY film mnie kopal i sie krecil.
Mi akurat te kopniaki juz zbrzydly i zaczynaja przeszkadzac bo i na weselu i teraz w kinie nie moglam wysiedziec.
No a wieczorem mielismy akcje bo te wesele ostatnio bylo moich sasiadow i pojechali w podroz poslubna i ja i jeszcze jeden sasiad sie opiekujemy ich domem. I mi ten sasiad zadzwonil, ze firma ochroniarska do niego dzwonila, ze sie alarm wlaczyl. Poszlam wylaczyc, sprawdzilismy wszystkie drzwi i okna i nic. I tak jeszcze 5 razy. A u nas ostatnio jest pelno kradziezy, pisalam Wam jak ten gostek 14letnia dziewczynke zabil bo go zaskoczyyla jak dom okradal.
No i mi juz wyobraznia ruszyla, ze pewnie siedza gdzies w krzakach i chca nas zmeczyc i przyjda w nocy. Ale nic sie nie stalo, wlasnie widzialam, ze sasiedzi wrocili i wszystko jest w porzadku.
OK lece do pracki, przedostatni dzien i miejmy nadzieje, ze nareszcie bede mogla odpoczywac, znaczy sie byc w domku.
Milego dnia!