mama Niki z miodem trzeba bardzo uważać bo silnie uczula. Mój młody na pogotowiu wylądował po herbacie posłodzonej miodem, co dopiero gdyby więcej tego zjadł. Ale jak Twoja córcia na to nie zareagowała to syrop też nie powinien jest zaszkodzić.
Olcia poszukaj jakiś używek na allegro, widziałam że nawet za 200 zł mozna coś sensownego kupić, popytaj też po znajomych rodzinie może ktoś ma na zbyciu lub cos słyszał. Wiadomo nie są to nówki, ale coś musisz mieć dla dzidzi, a wirus niedługo przejdzie - nie sądze żeby Cię miesiąc trzymał chociaż teraz to juz i tak pewnie nie na siłach jesteś żeby dłużej pracować. Zdrówka dużo.
Isia ważne że macie siebie. Znajomi jacy by nie byli to i tak rodzinka najważniejsza, a że jesteście mocno zalatani to dobrze Wam zrobi jak razem spędzicie trochę czasu tylko w rodzinnym gronie. To też ważne, zwłaszcza że jak dzidzia się urodzi to będziesz miała mniej czasu dla starszych dzieciaków
cyśka dobrze żeś o tej spowiedzi wspomniała bo bym zapomniała, a dobrze by pójść, zwłaszcza że potem jak dzidziuś się urodzi to będzie trudniej się wyrwać - dzieci często czadu na mszy dają
kitek nie chcę krakać ale przypuszczam że część z nas urodzi jeszcze w styczniu zwłaszcza przy terminach z początka lutego, ale to już nie nam o tym decydować

Rybki ponoć są bardziej zamknięte w sobie ale dobre z nich gospochy
tynka myśl pozytywnie, bo geny robią swoje. U mnie poród wyglądał podobnie jak u siostry, z mamą pewnie było tak samo więc duża szansa że Twój poród też raczej szybki będzie skoro mamusia taka szybka
Zrobiłam dziś dwa prania: ręczniki i koszule na Wigilie, co by czyściutkie były. Zamówiłam rolety (niestety dopiero po świętach przyjdą), ogarnęłam z grubsza i na szkołe rodzenia wreszcie dotarłam. Nawet ciekawe zajęcia były ale widziałam jak przerażone te wszystkie pierworódki były bo położna poród opisywała chwila po chwili. Mnie już jakoś to nie przeraża, najbardziej boje się cesarki.
Co do terminu to chciałabym mieć to już z głowy bo męczy mnie ten ostatni trymestr ale wiem że im później urodzę tym później do pracy wrócę, więc jak będzie po terminie to też sie nie obrażę