reklama

Luty 2012

Czesc dziewczyny. Naprawde uważacie że Tito i Pola będą do siebie podobn?. Chyba mnie to cieszy :)

Za Krisowa bardzo moocno trzymam.

Ja dziś rozłożylam wrzucilam posciel na łóżeczko i jest gotowe ( kurcze kołderka mi wyblakła) narzucę teraz na to kapę i niech sobie czeka, jedna rzecz z głowy.
Poza tym ciagle prasuje, ciagle kotś cos przynosi donosi, piore segreguje prasuje, mam dośc. Chcialabym do nowego roku wszytkie przygotowania zamknać w stycnziu juz sie byczyć. Zwłaszcza ze u mnie styczniowy poród tez juz będzie w terminie.

reklama
Dagrab-:-D:-D:-D:-D:-D:-D
myszka2829, Digitalis- teraz to wiem... Ale chyba już za późno... Zobaczymy, czas pokaże :-) Tak jak mówię, cieszę się, że możemy spędzać razem czas, doceniam to, naprawdę. Ale taki fajny z niego facet, że chyba miałabym wyrzuty... Że powinien mieć inną kobietę i zacząć wszystko od początku a nie tak od dupy strony :-p
Zmarzłam jak cholera!! Byłam z koleżankami na spacerku i taki wiatr się mroźny zrobił... :-( Wskakuję do wanny!!

Fajnie, że u Was już łóżeczka gotowe... ja się wkurwiłam na maxa bo te co mam się nie nadaje :wściekła/y: materacyk tym bardziej. Przepraszam, że Wam tak smęcę - ale nie mam z kim o tym pogadać. Tak mi zależało na tym wyrku, a tu dupa...

myszka - fajnie, że mimo wszystko z Nami jesteś.

Olcialocia
- życie samo się ułoży ;) trzymam kciuki aby się Wam udało :D

Mitra
- śliczny uśmiech synusia ;) a podobieństwo już widać.

Flower nie martw sie takie twardnienie brzucha to zwykle cwiczenia miesni a jak sie zacznie porod to bedzie cos takiego plus bol podobny do okresu i nasilajacy sie coraz bardziej przy kolejnych i tak az zrobi sie wyraznie "nieprzyjemny";-)i bardzo regularny.
Ciekawa jestem jaki ten moj porod bedzie za 3cim razem bo dwa poprzednie byly zupelnie rozne od siebie.
A ja sobie wlasnie ogladam porodowke na TLC wzruszajace to :-) Nie moge sie doczekac tej chwili.

mama jaki masz rozmiar łóżeczka? Bo ja mam drugi materac u tesciow, za wysoki kiedys kupiłam i byc moze pod koniec stycznia dalo by rade by przywieżć. Fajny 15 cm wysoki ale musialam kupic wezszy bo wtedy nie mogłabym na najwyższym poziomi zamontować a ze jestem niska to na nizszym znow musiałabym sie schylać.

Mama ja cie w 100% rozumiem, tez zadowolona ze bede miala lozeczko.Mowilam m od dwoch miesiecy ze ma je przywiezc, to zwlekal jak mogl.
No i dzisiaj jak złożył, to tak jak podejrzewalam JEST ZA NISKIE.Siedze na allegro i szukam, a m za kare szuka na tablica.pl.

I ja witam się po świętach...było miło, rodzinnie, smacznie...szkoda ze tak krótko...
Dziś zabrałam się za pierwsze pranie...i jestem z siebie dumna:)
Poza tym przed chwilą dopadła minie jakaś czekoladowa faza:) zjadłam chyba z pół tabliczki czekolady, kilka łyżeczek kremu czekoladowego i popiłam to kakaem...teraz mała szaleje:)
Mitra super synuś:)
Flower nie martw się twardnienie brzucha i różnego rodzaju skurcze i pobolewania mogą się już nam zdarzać, a jak coś bardziej Cię niepokoi no to najlepiej podjechać na IP
Olcia życie pisze różne scenariusze, jak to prawdziwa miłość to jeszcze wszystko się może zdarzyć - oby ułożyło się po Twojej mysli:)
Mama nie denerwuj się Kochana...:)

Dagrab-:-D:-D:-D:-D:-D:-D
myszka2829, Digitalis- teraz to wiem... Ale chyba już za późno... Zobaczymy, czas pokaże :-) Tak jak mówię, cieszę się, że możemy spędzać razem czas, doceniam to, naprawdę. Ale taki fajny z niego facet, że chyba miałabym wyrzuty... Że powinien mieć inną kobietę i zacząć wszystko od początku a nie tak od dupy strony :-p
Zmarzłam jak cholera!! Byłam z koleżankami na spacerku i taki wiatr się mroźny zrobił... :-( Wskakuję do wanny!!

Olcia czesciej to jak nazwalas od dupy strony wychodzi lepiej niz od poczatku^^ cos wiem o tym;-)

reklama
Mitra - dzięki ;-) jak już mam szukać łóżeczka - a raczej trzeba, to szukam od razu z materacem - oczywiście używanego.

Geniusia - co do okazji to się zgadza, hehe przez ostatnie parę dni obserwowałam jedną aukcję no i dzisiaj wygrałam 56 pieluszek mam za 20,50 więc myślę, że się opłaca ;)

dagrab
- no to u Ciebie z łóżeczkiem też nie ciekawie. Oby udało się Wam coś znaleźć. Trzymam kciuki

Flower
- co do twardnienia brzucha, ja mam tak codziennie ale się tym nie martwię. Będzie co ma być - na razie mówię do Filipka aby się na ten świat nie śpieszył bo nie będzie miał gdzie spać :P

Miłego wieczorku Wam życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry