reklama

Luty 2012

reklama
Olcia - mocno trzymam za Was kciuki, niech maluszek jeszcze troszkę poczeka i się nie śpieszy na ten świat.

Dziewczyny w związku z tym, że nie mam od kogo załatwić sobie komputera - to prawdopodobnie od niedzieli nie będę miała z Wami kontaktu - nie wiem do kiedy, kiedy znów będę miała kompa. Może dopiero po porodzie... szkoda mi bardzo. Więc niech każda z Was mi napisze swój nr. telefonu. Ja też Wam zaraz po przesyłam i po zapisuję w notesie.

Zmykam, może odezwę się jeszcze później

mama ja twoj numr mam i swoj Ci juz podawalam.
Olcia- trzymam kciuki :tak:.
No to ja tez musze mojego m pochwalic, juz mnie kiedys golil, strasznie dlugo to trwalo bo sie bal ze mnie zrani,teraz go jeszcze o pomoc nie prosilam, bo wiem ile by to trwalo a ze u nas i tak posucha wiec sie nie przejmuje.
Paznokcie juz tez malowal, w te wakacje jak na urlopie bylismy, stwierdzil ze pozniej pewnie bede miala problem z tym wiec musi cwiczyc:-D.

Więc już piszę. Tak w skrócie... W styczniu rok temu mnie okradli (a dokładnie to mieszkanie) ukradli mi laptopa (nowego) :wściekła/y:.

Mąż pożyczył od kolegi starego laptopa, ale czas go oddać... więc dlatego będę bez kompa. Może coś da się wymyślić...

Geniusia - dzięki, że o mnie pomyślałaś ;-)

Ja bez Was też nie dam rady... cały czas będę coś kombinowała !!!

Byłam na klatce, sprawdzałam łóżeczko mało śmierdzi - więc może jak jeszcze parę dni się po wietrzy to będzie dobre :D Jedyny plus hehe czas pokaże jak będzie ;)

Olcia trzymaj się dzielnie w dwupaku:-)
Tak jak pisałam wcześniej że coś mnie rozkłada i się nie myliłam nos cały zatkany i kaszel się zaczyna:-(
Zmykam wygrzać się w łóżeczku:-) Szyszki zrobione napiszę jutro jak wyszły i dam przepis;-)
Miłego wieczoru:tak::tak:

reklama
Olcia trzymam kciuki wytrzymaj jeszcze troszkę:tak:
Mama może uda się jeszcze coś wymyślić z tym kompem. Co do łóżeczka to spróbuj umyć wodą z octem
Daissy jakie będziecie mieć łóżeczko dostawne?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry