reklama

Luty 2012

Sonka, teraz tak patrze na Twoj avatar iii ... Czy Ty czasem nie masz zdjecia z tanczacym i melodycznym fiucik!em doddam owlosionymm i z wielkimi jajami :P ale ja swinia jestem nooo :-p

Munie, dwa tygodnie szybko wam mina :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć jestem tu nowa i nie za bardzo wiem co gdzie i jak
yes2.gif
wiec myślę że może mi pomożecie .
Jestem w 35 tygodniu ciąży i trochę się boje rodzić w Żywcu czy mocie jakieś dobre opinie na temat tego szpitala???
aha a jak się robi ten pasek który widzę u was wszystkich???

Przewidywany termin porodu mam na 16luty 2012r

Hello Siwa79 :)) ja tez od niedawna jestem na tym watku :)
I nawet mamy termin na ten sam dzien, 16 luty :))
Postaram sie znalezc jakis watek gdie jest opisane jak sie wstawia suwaczki, bo ja w tlumaczeniu slaba jestem :( a co do szpitala to tez nie pomoge niestety bo ja w Irl rodzilam, i teraz rowniez rodze, ale napewno znajdzie sie kobietka ktora odpowie na twe pytania :)

Edycja,

Juz mam oo tu jest watek jak korzystac z forum :) znajdziesz tam wszystko na temat tych paseczkow tzn suwaczkow, sygnatur:) wiadomosci edycji, profilu etc :))

https://www.babyboom.pl/forum/jak-korzystac-z-forum-f42/

Ostatnia edycja:
Witajcie, w końcu udało mi się przebrnąć przez to co pisałyście...

Rano załatwiłam sobie komputer, m pojechał ze mną go odebrać i mamy stacjonarny :-) zamieniliśmy tel.komórkowy na komp stacjonarny (hehe jak zwykle wyczaję okazję). Potem pojechaliśmy na obiad do mojej mamy, a później m zabrał Nas do McDonalds. Dzisiaj się tak obiadłam, za wszystkie czasy ;) znów przez 2 tyg. przybędzie mi parę kg :P

Olcia - możliwe, że to był czop. Mi jak wypadł przy Kubie - to wyglądał jak biała galaretka na papierze. Ja po 2 tyg. pojechałam zobaczyć co się dzieje bo bardzo mi brzuch twardniał. Co do jego wypadnięcia to różnie z nim i porodem bywa. U nie których po paru godzinach może zacząć się akcja porodowa, a u innych po około 2 tyg. Może poczeka poczekaj jeszcze troszkę, a jak bardzo Cię martwi to jedź na IP. Ja miałam bez krwi, tylko samo białe, więc to co innego. Teraz obserwuję i nic jak na razie nie ma... brzuch mam wysoko, więc jak na razie nic nie zapowiada abym urodziła wcześniej. Mały daje czadu ;) ale uwielbiam te kopniaki jego. Trzymam za Ciebie kciuki.

Digitalis - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu !!!

Sonka - ja bym bratu m ciuszków nie dała. Bym powiedziała mu wprost, po co wyrzucali - tak by mieli dla drugiego.

Sylcia - pewnie, że to żaden wstyd brać rzeczy używane dla dziecka. Ja sama sporo rzeczy (ubranek, zabawek) dostałam dla drugiej pociechy. A dostałam je po to aby było mi łatwiej i wiadomo tańsze wydatki. To co dostałam przeznaczę dla koleżanki, która rodzi 2 miesiące po mnie, a te co kupiłam to sprzedam... trzeba sobie jakoś pomagać. ;)

Isia - no to super okazja Ci się trafiła z tym przwijakiem. A ja wczoraj na allegro wygrałam aukcję baldachimu i przybornika. Dzisiaj kobitka do mnie napisała, że z jednego się troszkę kolorek sprał i mi opuści 10zł :D więc znów super okazja. ;)

cyśka - ja biustonosze kupiłam do karmienia tym razem przez allegro i jestem bardzo zadowolona ;) więc może i Ci się uda coś fajnego znaleźć.

Dee - super masz tą menagerkę. Czasem jak jestem w Arkadii to zaglądałam to tego salonu, ale nigdy Cię nie zastałam :P super, że mąż się z pisał i pomógł przy szykowaniu ciuszków dla córci :D

Co do blizniak - to nie wiem jak jest w Szwecji (ale jak ja urodziłam przedwcześnie) to leżałam z Kubą 10 dni w szpitalu. Więc jeśli blizniak spotkał ten zaszczyt i maluch pojawił się wcześniej - to może być tak samo. Pewnie jak będzie już w domku to się do Nas odezwie. A dokładnie kiedy do Nas o tym pisała?

Zmykam spać dziewczyny, spokojnych i przespanych nocek życzę - do jutra.
To tyle zmykam spać

Sylcia na mojej głowie i w rękach faktycznie nietypowe gadzety - prezenty na wieczór panieński, ten w rękach jest owłosiony i tańczy, a na głowie są dwa na drucikach :zawstydzona/y:

Ja dostalam takiego fiuc!ika na 18 :)) i gdy przyjechalam do irl juz na stale To zostawilam go mlodszej siostrze, lezal sobie jako ozdoba smieszna z reszta innych gadzetow ... I raz z Nadia przylatujemy do pl a ona plynnie od 18 miesiaca mowi ... I tak patrzy na szafe i pyta ... Mamo a co to jest hmm ? I ze chce taka maskkotke tez dostac :P masakra :P

mama2006 ale sie ciesze, ze udalo sie Wam zamienic na komputer. Bez Ciebie forum nie byloby juz takie same.
Kurcze jak urodza sie dzieciaczki dziewczyny sie zaczna powoli wykruszac.:-(
A u mnie zero objawow a przeciez mam termin jako jedna z pierwszych (4 luty). Przy Karen czop mi wypadl jakos wlasnie 2-3 tyg przed porodem.

reklama
Hej Mamusie wkoncu was nadrobilam po paru dniach w skrocie napisze ze mialam wczoraj dosc gdyz wyladowalam w szpitalu nie czulam wogule ruchow mojego Leonka i stwierdzilismy z m ze jedziemy pojechalismy okolo 11 i tak siedzielismy do 3 nad ranem sprawdzili mnie i dziecinke jedynie czego nie zrobili to niezbadali mojej szyjki bo lekarze byli na cesarkach a polozne tu w angli moga zbadac szyjke od 37 tyg wiec kazali mi jechac do domciu i jak bedzie sie cos dziac to mialam wracac ale wszystko do tej pory jest ok czuje juz Leonka i jest git,staram sie nie robic za wiele bo tak jak mowilyscie wykracze sobie sama porod wiec stwierdzilam ze oleje i niesprzatalam za wieleee:no::no::no::no::no:
Wczoraj takze zamwilam mojej Mamusi bileciki do mnie do angli wiec tak sie cieszeee juz za 19 dni ja zobacze i bedzie ze mna prawie caly miesiac jupiiiiiiiiiii:-):-):-)
OlciaLolcia trzymam za Ciebie kciukiiiiii
Dobrze uciekam spac bo wkoncu mi sie oczy klejaa dobrej nocki kochaneeeeeeee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry