reklama

Luty 2012

Niestety taka prawda, wydatki beda duze :( ciagle cos sie znajdzie do kupienia a w pl ogolnie rzeczy dla maluszkow czy starszakow sa naprawde drogie :(

Jak przyjezdzam do pl, to widuje sie z kolezankami, wiele z nich ma dzieci Nie ladnie przyjsc z pustymi rekami, tymbardziej ze widujemy sie np dwa trzy razy w roku, Wiec kupi sie w zaleznosci od wieku soki ciasteczka i inne pysznosci, i wydaje czlowiek majatek, w rodzinie tez mamy dzieciakow kilka wiec tez sie cos kupuje ... Ja osobiscie mam wielki szacunek do rodzin w pl bo naprawde ciezko czasem dziecku zapewnic to co by sie naprawde chcialo :(

reklama
mi tez się snil poród dzisiaj... że zaczęłam plamić i wypadł mi czop - i że byłam w tym czasie w Bydgoszczy - nie wiem skad ta Bydgoszcz się wzięła w śnie??

jak się obudziłam to cały brzuch z nerwów miałam twardy a plecy całe spocone...

teraz ja mam pytanie - jak bylam w szpitalu to wpisywali mi ze jestem w 32/33 tyg ciąży - a jak jest z narodzinami dziecka - ktory wpisują jak jest poród - tydzień skonczony, czy tydzień akurat trwający?

Munie - mi też się śniło, że czop mi wypadł i wyglądał jak masło... hehe czyli nie galaretka, a taka paćka. Jak widać każda z Nas ma takie sny. Trzeba się przyzwyczaić. Co do tygodni to też wydaje mi się, że skończone.

Olcia - to super, że wszystko ok u Ciebie. Mamy weekend dlatego mamusiek nie ma... ale ja zawsze jestem :P

Ja już po zakupkach, obiadku oraz pranku. Teraz znów zabieram się za naprawę kompa :P a spróbuję jednak sama coś z tym zrobić. Zainstaluje sterowniki do monitora - to powinno pomóc i będzie dobrze działać.

Olcia - jeszcze troszkę musimy się przemęczyć i już niedługo będziemy na spacerki wychodziły z Naszymi maluszkami ;) też tak mam hehe... pobolewa mnie brzuchol i plecy chyba czas się położyć na troszkę. Szkoda tylko, że teraz mam stacjonarny - bo do wyrka nie mogę wziaźć go. A jak tam masz już wszystko dla JUNIORKA? ja dzisiaj kupiłam buty dla starszaka ;)

mama2006- kącik już przygotowany, we wtorek kupuję wózek, bo czekam na wypłatę :-). No i wyprawkę kosmetyczną. A tak to już wszystko skompletowałam :-) w ogóle dostałam skierowanie na badanie na obecność paciorkowców... Trochę się przestraszyłam, ale lekarz powiedział, że teraz się zaleca takie w ciąży, no i czytałam o tym trochę i rzeczywiście... Tylko skąd pieniądze brać na to wszystko :eek: bo refundowane nie jest. Któraś z mam miała coś takiego??

reklama
olcia - mi wymaz na obecność paciorkowców pobieral mój gin i żadnego skierowania na nie nie dostawałam.I płacić też nie musiałam bo skoro robił mi w szpitalu to w takim razie jest refundowane.Przynajmniej u mnie tak jest.Wydaje mi się że albo twój gin powinien pobrać Ci ten wymaz,albo poprostu w tym szpitalu tego nie robią.Sama nie wiem:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry