Olcia i jak sytuacja u Ciebie ??
Dee właśnie miałam też mojego meża pochwalić, bo wziął się za prasowanie:-) mi już od prasowania pęcherz na ręku się robi

z resztą dziś z synkiem zrobili mi MEGA niespodziankę, bo za to, ze urodzę im siostrzyczkę i córeczkę dostałam w prezencie srebrne kolczyki z cyrkonią:-) ale mnie pozytywnie zaskoczyli
Isia, no to fajnie, że sąsiad Wam odśnieżył podjazd !!
Niesia, dlatego ja pieluchy wzięłam na pierwszy rzut bo najgorsze do prasowania

Gratulacje dla prasujących, ja prasowałam do południa, mąż po południu, jeszcze tylko dzisiejsze pranie do prasowania nam zostało, jutro zostały mi jedynie do przeprania moje koszule i kilka ciuszków małej i KONIEC, póki co;-)
Mama z siostrą do mnie dziś wpadły pochwalić się, co kupiły dla małej-kupiły zestaw do obcinania paznokci, zestaw szczotki i grzebyka do czesania, termometr do wanienki w kształcie Orki (moja siostra to Ola i po tym jak udawała jak się mówi po waleńsku z bajki "Gdzie jest Nemo" to została nazwana Orką, więc tym bardziej miała radochę ;p), smoczek z Nuka i 3 czapeczki po kąpieli (chociaż z czapeczkami to mam już ich do wyboru do koloru, a mówiłam, żeby z ciuszków nic nie kupowały, bo szkoda, no ale mama nie mogła się oprzeć). Wiec fajnie, cieszę się razem z nimi

Obstawiałyśmy też kiedy urodzę, no zobaczymy, która z nas będzie najbliższa terminowi ??
No i jeszcze się pochwalę, że we wtorek zamówiliśmy projekt domku, a dziś już przyszedł pocztą

Dziś też mnie złapał taki ból w pachwinie, ze myślałam, że nie pójdę dalej, a akurat byłam w łazience wstawić pranie, a w pokoju dzwonił telefon
idę szykować synka do spania