reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

wlasnie wrocilam z KTG w piasecznie. A na skrzyżowaniu jak jechałam rozdawali lokalne gazetki, I wiecie co mam zdjecie Anielki Blair w kolumnie z noworodkami z Piaseczna :) j Blair zachowac ci gazetkę?

reklama
Ale jaja z tym zdjęciem małej Blair :-)
Mitra
pisałaś kiedyś nazwę tego niewskazanego środka który stosuje się w znieczuleniu. Możesz przypomnieć?
Tynka podobno najlepiej sprawdzić wsadzające rękę między biust a brzuch- jak masz wrażenie że więcej dłoni się mieści to znaczy że brzuch się obniża. (tak jest w teorii, ja mam wrażenie ze cycki mi mocno wiszą, więc obiektywnie nie potrafię ocenić czy odległość rośnie...)

betibeti niezły cyrk masz w domu. Widać że wszytkiego sama w domu dopilnowujesz. Może po porodzie chłopaki nauczą sie bardziej zajmować domem, zwłaszcza że za parę lat sami wkroczą w dorosłe życie to będzie im tylko łatwiej, a juz na pewno Twoim synowym:D

Antila drugie to już w drodze, a z trzecim to się okaże. Mąż sobie zarzekł że chce sam zadecydować kiedy się pojawi bo pierwsze było trochę niespodziewane, a planowanie drugiego bardziej na siebie wzięłam bo on by to odkładał jeszcze z 10 lat, więc nie zdziwię się jak trzeciego nie będzie albo w bardzo odległej przyszłości.

Munie filmiki ogladać możesz ale i tak nic praktyki nie zastąpi, z resztą pierwsze tygodnie po cc to lepiej żeby np tatuś się zajął wszelkimi zabiegami pielęgnacyjnymi;)

dagrab spokojnie, porodu nie przegapisz:)

kitek81 a na KTG Twój lekarz prowadzący Cię skierował? mi dopiero pewnie w szpitalu będą robić po 38tc jak się zgłoszę.

renatka
straszny ten sen, na szczęście to tylko sen.

choinka rozebrana, idę na małe zakupki z psiapsiółą może nie padne po drodze;)

Ha!! Co do zmywarek i innych udogodnień, to ja mam lepszy sposób... Biorę mojego kochanego braciszka i mówię: kurde Młody... Wypadałoby poodkurzać... Wiesz, zrobiłabym to, ale już mi tak ciężko:-). No i Młody zapierdziela. A wszystko zaczęło się po moim pobycie w szpitalu, biedny się tak zestresował, że pierwszy dzień to leciał już ze śniadaniem do mnie i dotrzymywał mi towarzystwa cały dzień kochany. I tak jak zawsze, kiedy koledzy przychodzili do niego, to muzyka na cały regulator, siedzieli do 12 w nocy, tak teraz cichutko, towarzystwo wypraszane o godz 21 :-D. Podziw, bo 16lat ma, a to wiek taki wiadomo...
Wskoczyłam do wanny się oporządzić i Junior tam coś się poprzekręcał i chyba poszedł dalej spać :-p. W ogóle, to mam straszne uderzenia gorąca od kilku dni, a w nocy pocę się jak mała świnka :baffled:. Mama się śmieje, że to już menopauza. I tak jak nigdy nie miałam zgagi itp (oprócz sytuacji, kiedy naprawdę poniosło mnie z eksperymentami kulinarnymi), tak dzisiaj w nocy aż mi się ulewało :baffled: jak noworodkowi cholercia:baffled:

reklama
Ale jaja z tym zdjęciem małej Blair :-)
Mitra
pisałaś kiedyś nazwę tego niewskazanego środka który stosuje się w znieczuleniu. Możesz przypomnieć?
Tynka podobno najlepiej sprawdzić wsadzające rękę między biust a brzuch- jak masz wrażenie że więcej dłoni się mieści to znaczy że brzuch się obniża. (tak jest w teorii, ja mam wrażenie ze cycki mi mocno wiszą, więc obiektywnie nie potrafię ocenić czy odległość rośnie...)

dolargan

Do góry