hej kochane:-)
Digitalis-pamiętam że bedąć z Nicol w ciąży to na koniec miałam rozwarcie na 4cm i normalnie chodziłam itd,teraz lekarka nic nie mówiła że malezeć.Mysle że jest ok
Antil-Właśnie lekarka mówiła że mały jest bardzo nisko główką ułożony że ustawia się pomału do kanału rodnego.Ciekawa jestem czu mały urodzi się w terminie -wedłóg mojej lekarki 21 luty a według gina co robił mi 2X 4d to powiedział że 18luty więc zobaczymy.
Fajnie z tym zdięciem małej Anielki:-)zbieg okoliczności.
Rany ale u mnie zaczęło pięknie sypać-taki piękne grube płaty śniegu.
Wczoraj też mi lekarka robiła ten test czy badanie na paciorkowca-nic nie musiałam dodatkowo płacić bo ma jakieś tam punkty i może mi to za darmo zrobić.
Nic ide położyć się choć na godzinke bo mała śpi a ja też padam ,wkurza mnie to bo codzien musze pospać w dzień a nie zawsze się uda,dobrze że dziś obiadek wcześniej zrobiłam.Jak wstane to musze domek dokończyć ogarniać,strasznie mi się nie chce ale o 18 przyjedzie się klientka obciąć.Już w sumie nikomu nie robie włosów bo nie mam siły ale ta to taka stałą jedna z wierniejszych klientek a że włoski krótkie to nie miałam sumienia jej odmówić ale myśle że to już ostatnie strzyżenie.Mykam miłego dzionka zerkne wieczorkiem