chouette82
Fanka BB :)
M85 to mój dzisiaj Milenkę znowu odrzucił, w zamian zaproponował Larę ( o dziwo bardzo podobne do Laury
), ja się nie zgodziłam więc została Natalka
))
my po kontroli u gina, 39tc a nasza niunia nie chętna jakoś do wyjścia, mogę zabalować w weekend
przyszła też pościel którą zamówiłam i patałachy nie wrzucili mi stelaża do baldachimu!!! 300 zł poszło a oni mi teraz karzą od nowa zamawiać stelaż i płacić za kuriera !!!( w opisie nawet nie raczyli zaznaczyć, że to ustrojstwo trzeba domówić, dla mnie komplet to komplet). Ciśnienie mi tylko podnieśli a mam na nie przecież uważać.
my po kontroli u gina, 39tc a nasza niunia nie chętna jakoś do wyjścia, mogę zabalować w weekend
przyszła też pościel którą zamówiłam i patałachy nie wrzucili mi stelaża do baldachimu!!! 300 zł poszło a oni mi teraz karzą od nowa zamawiać stelaż i płacić za kuriera !!!( w opisie nawet nie raczyli zaznaczyć, że to ustrojstwo trzeba domówić, dla mnie komplet to komplet). Ciśnienie mi tylko podnieśli a mam na nie przecież uważać.
śliczny maluszek!a jak fajnie sobie zerka!już się coraz bardziej mojego doczekać nie mogę
Zapewne troszke to potrwa zanim m się za to weźmnie-jak narazie to kupił farbe w sprayu bo innej nie było ciekawe czy się nada.Ciekawa też jestem czy jak już łóżko będzie zrobione to czy mała nie będzie z niego zwiewać.Nowego się nie opłaca kupować bo chce potem kupić nowe piętrowe ażeby było dla obojga a w dalszej przyszłosci takowe pietrowe idzie roździelić na 2 łóżka.To Nicol też jest takie ze robi się z niego łóżko .Mam nadzieje że jak m to zrobi to mała będzie zadowolona!!!