OlciaLolcia
Fanka BB :)
Omnomnom właśnie ogarnęłam pół pudełka lodów śmietankowych i czuję się błogo... Co do zakładów... :-) to ja bym chciała albo 25styczeń -bo obiecałam przyjaciółce, która ma wtedy urodziny hehe albo 2 luty 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

moj m z tesciem zamontowal zaluzje!!! wprawdzie dwie godziny to trwalo,ale dali rade. Montowana do sciany wiec troche im zeszlo, a ze najpierw nie zmierzyli jak bedzie na dlugosc, to musieli dwa razy wiercic bo za krotka im wyszla i byl przeswit.Ale pieknie wyglada :-) Teraz m wpadl w rytm pracy i po 3 miesiacach mowienia zamontowal wieszak na boku szafy u Tyny na reczniki i inne *******ki,a teraz sprawdza czy ma male wiertlo zeby zamontowac mi taki uchwyt FISKEVIK Uchwyty na kartki - IKEA ktory chce miec w kuchni(lezy juz jakies 4 miesiace).Zostanie mu tylko obrazek swiety do powieszenia u malej i finito.
),polke pod tv, dwie wiszace polki i witryne.Wiec mam malutko.
(na siłowni ćwiczy
), ja mówię, że no tak, ale ja jestem kobietą... To mi powiedział, że tym bardziej mam prawo mieć rozstępy i że to jest normalne i w żadnym razie nie odpychające. Więc wskakujemy w bikini i popierdzielamy na basen :-)
nie ma szans
ale się uśmiałam hehearlij w ikea mozna kupić czerwone, bezalkoholowe "wino" do grzania. Marna to namiastka ale jest całkiem dobre w chłodniejsze dni jak ktoś lubi grzańce.