Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
położyłam się spać o 3
wstałam o 8. Masakra normalnie... zasnąć dalej już nie dałam rady. Może to dlatego, że wczoraj położyłam się spać o 17 i aż do 19,30... I brzuch mi wczoraj twardniał niemiłosiernie
w nocy tak samo było, znaczy nie cały czas 
przedwczoraj zerknął na mój komp i nie będzie już niespodzianki a ja tak się kryłam
ale ciężko zrobić coś po kryjomu jak się przebywa non stop ze sobą
i w jednym pokoju. No nic, mam tylko nadzieję, że będzie zadowolony
w sobotę się okaże.Z dobrych wiadomości to coreczka waży 3200 i dostala 10 pkt.tatuś z nią cały czas prawie siedzi![]()

malutka jest przepiękna
juz psychicznie przygotowana byłam na cesarkę a w 36 tygodniu ciach i na głowie siedzi.....no i trzeba było od nowa na naturalny się szykować. Mam tylko nadzieję że pójdzie w miarę szybko. Na ból jakoś wydaje mi się że zareaguje w miarę ok jeśli poród potrwa 3-6 godzin, ale jak potrwa 15
brrr nawet myśleć nie chcę
) ja na razie jestem w miarę spokojna, cierpliwie czekam, ale też bym chciała już:-)
ale to już tak od 5 miesiąca, m mówi że jemu to nie przeszkadza i mam się nie przejmować
ostatnio zauważyłam kilka na pośladkach no ale już trudno. Cieszę się że brzuch się uchronił