Witam dziewczynki u mnie noc niespokojna, duzo razy wstawalam do wc,no i biodra ....masakraaaa
Suzi- nie wiem czy pamietasz,ale w czerwcu mojej siostrze ukradli samochod.Przyjechala w piatek do mojej mamy, a w pon tata patrzy przez okno i pyta sie czy auto przestawiala.Moja siostra "nie rob sobie jaj".Ale niestety nie byly to zarty.
Po niecalym miesiacu tel z policji, ze auto sie znalazlo i to w calosci!!! troszke zarysowane.Po jakims czasie kolejny tel ze znalezli zlodzieja oraz osobe ktora auto trzymala w swoim garazu.
W lutym rozprawa.Gnojki maja po 20 i 21 lat.Nie odzyskala jedynie tego co bylo w srodku czyli wozka, fotelika samochodowego ktory mial niecaly miesiac.
A moja siostra juz czekala az policja umorzy sledztwo,zeby z ubezpieczenia dostac i inne kupic.
Galwaygirl-taki mialam zamiar zeby jeszcze mi plec potwierdzila, jak nie bedzie Martynka, to sie z m smiejemy ze nasz Pawełek bedzie do 6 miesiaca w różu chodził.Choć kilka rzeczy neutralnych tez mam.

Dziekuje, mamusia dojechala na miejsce o 8 rano
magdabb- nie rozkladaj sie teraz!!! choc ja sama mam caly czas katar.No i powodzenia na wizycie!!!