Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaraz pomału trzeba się wziąść za sprzątanie domku i gotowanie obiadu-mała bedzie spać a ja zamiast też to robota czeka echh.Tak strasznie mi się niechce kurz to od wczoraj ścieram.Jednak dziś musze się zabrać za domek bo już patrzeć na ten bałagan nie można.Najbardziej mnie denerwuje nadal stojąca choinka-m coś nie bardzo się rwie do rozbierania

No ale niech sobie jeszcze Wiktorek posiedzi i przybiera troszeczke na wadze.
zeby z tegojakisz szatan nie wyszedl hahaha
jednak tak na prawde moja wymarzona jest 6.02. Urodziny mojej Babuni,ktora mnie wychowala i po niej moja corcia ma miec na drugie Irena :-) przy okazji to tez moje imieniny
zobaczymy czy sie sprawdza - moj m uwaza,ze urodze 13-14.02.
Weronika-kurcze tego się właśnie obawiam-siusiania przy przewiajniu,masz jakiś patent na to ???założe się że ja wiecznie będe obsiusiana przez Wiktorka.Przy dziewczynce inaczej a i przy chłopaczkach też.Pamiętam że jak leżałam na sali to była laska-miałą Kubusia który co przewinięcie ładnie ją i wszystko dookoła siebie obśiusiał!strasznie się zawsze śmiałyśmy-a teraz mi nie do śmiechu bo coś czuje że mnie to też spotka.Generalnie jakoś mam obawy co do pielęgnacji boje się coby mi się synuś nie poodparzał czy cuś ,bo chyba u chłopca większe ryzyko odparzenia albo mi się tylko wydaje.
QUOTE]
tutaj znaleźli na to patentDaszek na ptaszek | dzidzia
prawie płakałam... Mam wrażenie, że zauważył jak się zdenerwowałam i w końcu wybrał
bo po tym jak wybral to mi sie gotowac nie chcialo, a jak jego gonilam, to jemu też nie.
a kto to wymyślił?
:-)
(teoretycznie mam iść do szpitala 13,02, więc termin jest mozliwy)
ciekawe, ile się sprawdzi...
ja dzisiaj pobudki miałam regularnie co godzinę... 1.30, 2.30, 3.30
i tak do rana. A jaki miałam sen hahaha że wylądowałam na porodówce, a tu suprise!! Nie dość, że bliźniaki, to na dodatek dwie dziewczynki
obie po 3kg
i ja taki szok, masakra. Tylko co mi się nie podobało w tym śnie... Jakoś nie potrafiłam wykrzesać żadnych uczuć do tych maleństw i miałam straszne wyrzuty w tym śnie. Że mi nie odpowiadało jak wyglądają, że się zawiodłam bardzo
Straszne...