Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Synek ma szansę się wstrzelić 
oby to nie był jakiś znak ;-)
ciągle tylko słyszę "jak się czujesz?" Ile razy można mówić, że ciężko, ciężej i będzie coraz gorzej? 
w końcu :-) 
eee tam .... ja już mu nie wierzę, obiecywał wykluć się do dnia babci i też nicWitamy, witamy i oczywiście przyjmiemy do grona ;-) choć wiesz ... jeszcze jest dziś i jutroSynek ma szansę się wstrzelić
![]()
tym bardziej, że nie dość iż do dnia dzisiejszego nie doczekałam się oznak ciąży to tym bardziej oznak porodu na horyzoncie nie widać ....
szybciej jajo na wielkanoc zniosę niż urodzę
... w każdym bądź razie za 2 tyg już na pewno będę tulić synka :-):-) to już niedługo 
a cóż to za przepis - uwielbiam pomidorową <mniammmmmmm>Alka to masz podobnie jak ja, trzeba czekać i szukać znaków na niebie
Tak się teraz naczytałam o tej pomidorowej, że zaraz ją zrobię z przepisu Edyty dla odmiany- potraficie zmobilizować do gotowania :-)

Ja tak zaciskałam nogi w grudniu, że teraz młody postanowił i styczeń sobie odpuścićCześć Alka1106. Witam Poznaniankę :-) Widziałam na styczniówkach jak dzielnie relacjonowałaś smsy z porodówek. Pierwszą ciążę też przenosiłam, miałam termin na 22 sierpnia a urodziłam 3 września. A teraz chcę dotrwać do lutego, chociażby 1-go. Myślę, że dotrwam, w środę biorę ostatnie tabletki a potem niech się dzieje wola nieba :-)

mniam mniam.Na jutro tez bedzie wiec jutro laba.
ale jakies takie to spanie przerywane bo wstałam najpier o 6.30 i budziłam ema bo tak zawsze zmałą do przedszkola wstajemy bo na 7.30 musi być w przedszkolu.Potem wstałam o 8 ale stwierdziłam że jeszcze poleże no i tak poleżałam sobie do prawie 11
Wczoraj m dostarczył mi tą pizze hat -pyszna była i zrobił niespodzianke bo dał mi piękną dużą róze
sprawiło mi to ogromną przyjemność,potem ładnie poodkurzał i pomył podłogi ,także ja mogłam odpoczywać.
Teraz też czekam a ż przyjdą Kubusie z allegro bo zamówiłam Wiktorkowi coby kolorowo było na ścianie.
Widać że facetowi zależy i kocha!!!!super!!!