kitek mój właśnie od 2 dni chodzi i mówi, że muszę mu pokazać co mam w tej torbie żeby potem wiedział co ma położnej dać do ubrania malutkiej itd. Ostatnim razem położna mu mówiła co jej trzeba a On szukał:-), teraz mam tzw. zestaw startowy zapakowany osobno w worku żeby nie było stresu bo był taki zaaferowany wtedy a ja zostałam wiadomo na porodówce

.
ja już też zrobiłam obiadek, dzisiaj makaron ze szpinakiem, sosem śmietanowym i pieczarkami.
przy okazji upiekłam też drożdżóweczki z dżemem i drugie z cynamonem i rodzynkami bo drożdże jeszcze miałam a kończy im się ważność... no i zasiadłam sobie z moimi wyrobami i podczytuje czy ktoś znowu nie urodził
mama Niki - my mamy bal 8 lutego, właśnie czekam bo ma przyjść z allegro filc na uszy kotka, strój już prawie gotowy tylko mi tych uszu brakuje
Dee - ja mam linomag (z doświadczenia lepiej się sprawdzał ale to samemu trzeba popróbować), oliwke, krem na zimno i wiatr, mydełko bambino i żel Nivea ale od 1 miesiąca dopiero będę używać, puder kupiłam za pierwszym razem i nie użyłam, niepotrzebne....
ten zestaw wystarczy, jak będzie jakiś problem to oilatumki i inne kosmetyki sobie dokupisz....