Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Oby Pola szybko się przyzwyczaiła do braciszka.
.dziewczyny nie wiem czy mi czop nie odchodzi.....ale to nie wygląda jak galaretkataki bardziej śluz podbarwiony a brązowo-czerwono.........sama nie wiem. Po tym badaniu doktorkowym chyba

o żesz cholera... i zaniepokoił mnie bół pleców
ale mżąe źle leżałam. Chyba profilaktycznie poleżę sobie w wannie w ciepłej wodzie. I w wielkiej ostateczności wezmę w końcu nospę :/ Bobek ma posiedzieć w brzuchu jak najdłużej. Nic nie chcę przyspieszać
Wg planu lekarza to jeszcze 2 tygodnie przed planowym cc. Zaczynam popadać w paranoję chwilami
oj tam oj tam... ciasteczka nadziewane takim czymś jak krem czekoladowy, trochę faworków i biskwit i znowu trochę faworków
się mówi, że teraz dziecko coraz mniej aktywne, bo ma coraz mniej miejsca... ja nie zauważyłam jak na razie, żeby synu zwolnił... ma mniej miejsca, ale jest sprytny i sobie radzi.
oooo znowu się na mnie wypiął...to jest mały dziad..mówię Ci hhehehehh..ale poczekaj widzimy się w przyszłym tygodniu będę Cię maltretował
.....zapewnił doktor Szczepan brzuch....zauważył przy okazji, że nie powinnam oglądać melodramatów..bo łzy Ci lecą..tylko komedie..co by małemu się w głowie nie pomieszało.....