reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Przeczytałam stos stron i nadrobiłam :tak:i nie mam siły na nic, idę pod prysznic a potem się zobaczy, pewnie Laura obudzi się na cyca;-) Byłam dziś z D. na koncercie zespołu Feel, nawet fajnie grali choć nie przepadam za tego typu muzyką:-)dostałam dziś masę czekoladek (chyba wszyscy zapomnieli, że ja matka karmiąca):-pmuszą na mnie poczekać...te czekoladki, nikomu nie oddam:-) Tylko mama i D. wiedzieli co robią i od nich dostałam rafaello, które wszamałam na poczekaniu:-D
Orchidea, witaj, sliczną masz córcię:tak:

reklama
Ja standardowo nie śpię ale chyba zaraz skitram się na swoją stronę wyrka,żeby M. się położył już spać, bo jakiś taki niedorobiony dzisiaj chodzi ;-)
Moja mama powiedziała mi dzisiaj,że brzuch mam wysoko i pewnie jeszcze co najmniej tydzień pochodzę:-p ehhh...ja sie tam nie znam ale młody mi obija jajniki. Może na zapas co bym mu nie fundowała rodzeństwa :confused:;-):-D

Nadika a w maju będzie jeszcze sens tego USG, bo przecież ciemiączko zarasta. Dawid miał to USG jak miał ze 2-3 miesiące i doktorowa mówiła, że nie wie czy da radę jeszcze zrobić :-(

Orchideo przepiękne imię wybrałaś :-) ogarniajcie się i dawajcie znać na bieżąco co u Was.

dziewczyny nie to żebym była subiektywna, ale naprawdę te nasze lutowe dzieciątka to wyjątkowo ładne są :tak:

a i w ogóle to miałam Was ochrzanić, zostawić was na parę godzin i robi się czytania na pół nocy :szok: i nie dałam rady Was nadrobić, bo uciekam już spać, bo raniutko wizyta, a tak mi się nie chce :baffled: znowu się przy goleniu nagimnastykowałam i nie mam sił.

Dzień dobry :happy2:

No to można powiedzieć, że się wyspałam, co więcej nawet już śniadanko pochłonęłam :tak:
A obudził mnie ból jak na okres :baffled: (już zapomniałam jak to jest) na szczęście szybko przeszło.

Witam się i ja.

Zasnęłam ok. 22 od 2-4 mała szalała to sobie rozmyślałam a o 7 oczy jak 5 zł to wstałam...

Nic mi się nie chce a buuuu.

To która dziś rodzi? 15 taka fajna data.

Moja poczeka chyba do terminu bo chce mieć dwie 13 w dacie urodzenia 1.3.13r. brrr

Miłego dnia wam

witam się i ja...
humorek wczoraj rewelacyjny to mi nocka odpłaciła :-D przez pół nocy nie umiałam spać...udało mi się zasnąć coś po 3.00 a i tak już nie śpię. Miałam tak masakryczną zgagę, że nawet sobie sprawy nie zdawałam, że taką można mieć i że to aż tak męczące...aż mi się płakać chciało ehhhh maskara...ale na szczeście przeszło :-)

Cześć Wam, kurcze kiedy ja Was poczytam??? Nie mam czasu na nic:/ Liczę, że dziś Was nadrobię. U mnie pojawił się problem z opuchlizną krocza z 1 strony, tylko nie wiem czy to strona nacięta czy pęknięta..Mieliśmy też problemy z karmieniem synka, bo nie umiał łapać piersi i strasznie płakał. dokarmiałam go minimalnie sztucznym, ale nie chciał go- woli cyca. teraz jest już ok, tylko karmienie trwa minimum godzinę, z każdego cycka ciągnie po 3 razy hehe. W nocy Leoś budzi się co 3, 4 godziny..

A słuchajcie...Wasze dzidzie też mają krew w pieluszce????:confused::angry::baffled:Jestem przerażona..Oglądałam jajeczka i siusiaka, i nie ma żadnych ranek, obtarć, nicccc...Są idealne. Dzwoniłam do położnej, powiedziała, że to mogą być zmiany hormonalne. Że często u dziewczynek się pojawiają po porodzie....Eh

O 10 mamy położną, więc szybko sprzatam chatkę z grubsza. Pozdrawiam!!!!!

ps. Schudłam na starcie ponad 8 kg:) Więc do zrzucenia zostało 10:szok:

reklama
Dzień dobry!

A wiecie co mnie dziś piknęło? Ja chcę znowu nosić pomalowane paznokcie u stóp!!! Nie maluję od dawna, bo wiadomo do szpitala nie wolno, a na ostatnią chwilę jak będę zmywać to żółte będą. A ja pożądam koloru! Poodkładałam nawet impulsywnie do PCK szarobure swetry i chcę coś żywszego!!! Nie ciepię tej końcówki zimy, na dodatek z wielkim brzuchem...

Za kogo dziś trzymamy kciuki?

Do góry