reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Patik, Gosia ja z mezem mam to samo, lepiej jak jestem sama, bo choc duzo pomaga to wszystko jakos w czasie sie rozwleka i rozlazi:/

Blekitna biedna Twoja corcia! Teraz mamusia juz sie nia troskliwie zajmie i bedzie sie poprawiac i ukladac wszystko:))

Smoniczka moze jedz na Ip?

Co do werandowania to ja moja Nati po ok 2 tyg. Wystawilam na taras...wiec jako takiego nie bylo bo to juz bez roznicy czy stoi na tarasie czy chodze z nia po ulicy:) teraz jest cieplej, wiec pewnie bym po tygodniu juz wyszla na troszke:))

A my mamy lojotokowe zapalenie skory:( miala ktoras cos takiego u malenstwa?
Dostalam papki robione i walczymy:/

Madziku prezent cudo naprawde!!

Ale dzis Laski poszalaly z porodami:))

reklama
2 godziny snu działają cuda:-)czuję się super:-D Ale urodzaj dziś urodzinowy:-D

Mojemu Leosiowi popękała trochę skóra między nogami a jajeczkami:crazy: Po nivei..Jak używam bepanthen to od razu jest lepiej..

Pisałyście o fryzjerze, ja już pisałam do mojego, by mnie zapisał przed świętami- i chyba sobie rudy walnę, a co:-p W ogóle to mam taki pociąg do shoppingu:angry::angry:Masakraaa, chcę nowe ciuchyyy:rofl2:

Madziku- jeszcze raz sto lat kochana!!!
Smoniczka- ja bym pojechała do szpitala, toż to wykończyć się idzie:-(
Cortina, u Ciebie ładna pogoda, a u mnie dziś strasznie- a to przecież niecała godzinka drogi

Patik- ja juz mam wagę dla maluszków kupioną :)

Jak czytam o Twoim spacerku z Trójeczką, to aż mnie dreszcze przeszły:-D A tak na serio, nie mam pojęcia jak Ty to ogarniasz, ja nie mogę dać sobie rady nawet z jednym maluszkiem, który lezy i spi..... Naprawdę duzy szacun, podziwiam, że tak świetnie dajesz sobie radę :-)

Gratulację dla dzisiejszych Mamuś! :-)

Feluś dostał jakies krostki na buzi. Podobno maluszki tak maja. Czy cos z tym się robi? Myje czyms, kremuje? Czy czekac az przejdzie?

Idę kąpać małego a potem DOJENIE:baffled:

Smoniczka POWODZENIA!!

Martuszka wlasnie Nati tez ma te krostki, poczatkowo myslalam ze to alergiczne od mm ale pediatra stwierdzila to lojotokowe zapalenie skory i my juz sie leczymy.
Podobno dzieci czesto maja tez tradzik niemowlecy ktory sam minie i jedynie nalezy myc przegotowana czysta woda.
Tylko, ze dla mnie te krostki sa tak do sieboe podobne ze ja nie umiem okreslic ktore to ktore:/

No wlasnie Bella, ja nie wiem czy to np. trądzik czy potówki. Ale chyba nie potówki. Ale widzę że po dwóch dniach jedne zniknęły same, ale pojawiły się inne, nowe.

Poli- to odciąganie to mega męczarnia. Powinnam co 3 godz, zeby sie laktacja utrzymywała, potem po dojeniu karmienie (same wiecie jakie jest u mnie) i tak w kolo.

Ale dzis fajne zdjęcie zrobiłam chlopakom jak spali:-) Felutek rozłozył się jak jego tatus, jeszcze minkę walnął przez sen :)))

Martuszka ja sie z odciaganiem poddam bo majac jeszcze Ize nie robialm nic innego i zwyczajnie brakowalo mi czasu na niej:((

Gosia ja to w panike wpadlam ze to alergia na mm (Iza miala okropne krosty)
Nati ma takie drobne, czasem z czerwonym plackiem, na powietrzu sa blade i ich nie widac a w cieple koszmarek sie robi:/ ma je na twarzy, szyjce i nawet na uszach:((

Blekitna doczytalam post o szpitalu...koszmar brak slow doslownie!!

reklama
Do góry